Paks-Videoton, Otp Bank Liga, 19 óra 30 perc

Ma este 19 óra 30 perctől az OTP BANK LIGÁBAN a Paks a tabella vezető Videoton-t fogadja, a mérkőzést az M4 Sporton követhetitek élőben.

Annak ellenére, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszodtak a Videoton a tabella első helyén van, hat mérkőzésből 14 pontot sikerült összegyüjteniük, 4 győzelem és 2 döntetlen, 12-5 gólaránnyal.

A mai házigazdák a táblázat utolsó előtti helyén vannak igaz egy mérkőzéssek kevesebb, mint a többieknek, egyetlen győzelmet sikerült aratniuk, három döntetlent és egy vereséget, 9-10-es gólaránnyal.

Szakértőink szerint egy gól gazdag mérkőzésre várhatunk, mindkét csapat az utolsó öt mérkőzésén sikerült gólt szereznie az OTP LIGÁBAN.

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy mindkét csapat gólt szerez, amelyre a Winmastersnél találtuk a legnagyobb szorzót, REGISZTRÁLJ BANNERÜNKRŐL A WINMASTERSHEZ ÉS 15.000 FORINT BÓNUSZBAN RÉSZESÜLSZ.

PROMÓCIÓ!!!Regisztrálj oldalunkon levő bannerek bármelyikéről bármelyik fogadóirodához és az exkluziv befizetési bónuszok mellett INGYEN megkapod a legsikeresebb stratégiánkat,amely már többezer fogadót sikeressé tett, részletekért kattints IDE

Powered by Live Score & Live Score App