Paks - Pécsi MFC Tippek - Magyar Kupa 2020. február 19. 18:00

Paksi Pécsi MFC élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 19.2.2020. -án/-én 18:00 -kor a Fehérvári úti stadion stadionban, Paks, Hungary Magyar Cup – Hungary -ban/-ben.

Paks – Pécsi MFC Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paks csapatának kedvez (4:1). Ebből a csapatok egyszer játszottak a Paks stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Paks csapatának kedvez (2:0).

Paksi az előző mérkőzést az Diósgyőri VTK ellen játszotta (NB I), az eredmény: 2 – 0 lett (Diósgyőri VTK nyerte a mérkőzést). Pécsi MFC az előző mérkőzést az Paksi ellen játszotta (Magyar Cup), az eredmény: 1 – 2 lett (Paksi nyerte a mérkőzést).

Az elmúlt fél évben a Paks kétszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Pécsi MFC egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Pécsi MFC az utóbbi mérkőzéseit.
Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a ZTE, a Mezőkövesd vagy a Kaposvár. A Pécsi MFC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Dunaújváros, a Dunaharaszti vagy a Szekszárd. A Paks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Akhmat Grozny. A Pécsi MFC gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Szentlőrinc. A Paks csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Paks - Pécsi MFC Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

Allat 3,5

Üdvözlö Bónusz 50.000 HUF 

7500 HUF FREEBET

Mindkét csapat gólt szerez

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 134
Powered by Live Score & Live Score App