Paks – Corvinul Hunedoara Tippmix Tippek – július 11. 19:00

Paks – Corvinul Hunedoara Tippmix Tippek – július 11. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Paks ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Corvinul Hunedoara egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a Paks sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ferencváros. A Corvinul Hunedoara pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Miedz Legnica. A Paks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a ZTE, az Újpest vagy a Fehérvár. A Corvinul Hunedoara gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Miercurea Ciuc, a Buzau vagy az Unirea Slobozia. A Paks csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Paks – Corvinul Hunedoara Tippmix Tippek – július 11. 19:00

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!