Pablo Carreno Busta vs Alexander Zverev - US OPEN Tippek szeptember 11.

Carreño Busta P. Zverev A. élő eredmények (és élő online közvetítés) 2020. szept. 11. nap 22:00 órakor US Open, New York, USA – ATP.

Pablo Carreno Busta vs Alexander Zverev - US OPEN Tippek szeptember 11.

Pablo Carreno Busta

Pablo Carreño Busta az előző mérkőzést az Shapovalov D. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 3 – 2 lett (Carreño Busta P. nyerte a mérkőzést).
Pablo Carreño Busta született 1991. júl. 12.-n (29) Gijon, Spain-n, jelenleg itt lakik: Barcelona, Spain. Pablo Carreño Busta Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 27 helyen áll a ATP listán 1500 pontszámmal. Pablo Carreño Busta összes bevétele ebben az évben 350.7K €, de karrierje ő során keresett összesen 8M €.

Alexander Zverev

Alexander Zverev az előző mérkőzést az Ćorić B. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 1 – 3 lett (Zverev A. nyerte a mérkőzést).
Alexander Zverev született 1997. ápr. 20.-n (23) Hamburg, Germany-n, jelenleg itt lakik: Monte Carlo, Monaco. Alexander Zverev Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 7 helyen áll a ATP listán 3630 pontszámmal. Alexander Zverev összes bevétele ebben az évben 849K €, de karrierje ő során keresett összesen 17.6M €.

Tippek

ALATT 43,5 – SZORZÓ 1.47

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.