Oroszország – Szaúd-Arábia, a 2018-as Világbajnokság nyitómeccse

Oroszország – Szaúd-Arábia, a 2018-as Világbajnokság nyitómeccse
Június 14.-én Moszkvában a Luzhniki Stadiu-ban játszák az Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzést, a 2018-as Világbajnokság nyitómeccsét, melyet minden focirajongó nagy érdeklődéssel fog követni.

Rusia vs Arabia Saudita  Luzhniki Stadium
Szaúd-Arábia lesz az első csapat Ázsiából aki egy ekkora turnén nyitómeccsen szerepel.
Egymás elleni találkozók
A két csapat számára ez az első egymás elleni találkozójuk, ami érthető, ha azt nézzük, hogy Szaúd-Arábia nem gyakran szerepel világbajnokságokon. Az oroszok egyértelmű favoritok, tekintve a két keret közti különbséget.
Stadion
Moszkva, Luzhniki Stadium

Oroszország – Szaúd-Arábia tippek
Az oroszok szorzója győzelem esetén 1.33, döntetlen esetén 4.58. Nem valószínű, hogy Szaúd-Arábia győzni fog, de a kíváncsiak kedvéért eláruljuk az ő szorzójukat is: 12:00. Egy telzházas stadionnal, akik mind támogatni fogják őket, az oroszoknak nagy választásuk nincsen: győzniük kell.

 FOGADJ MOST     OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
 MalinaSports            MalinaSports

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, A csoport, Oroszország ,Szaúd-Arábia

Powered by Live Score & Live Score App