Oroszország – Egyiptom, az oroszok egy enyhe előnnyel indulnak

Oroszország – Egyiptom, az oroszok egy enyhe előnnyel indulnak!

Oroszország, egy relatív könnyű kezdés után, lazán meg kellene tudja szerezni a 3 pontot, míg Egyiptom, még ha az első körben nem is szerez pontot, biztosan nem fogja könnyen beadni a derekát. A mérkőzést a Szentpétervári Stadionban szervezik, melynek befogadóképessége 64.000 hely.

 

 Saint Petersburg

Június 19.-én 20:00 órától a házigazda Oroszországg Salah és csapatával fog összecsapni. A szakértők szerint az oroszok enyhén favoritok.

Egymás elleni találkozók
Oroszország és Egyiptom most találkoznak előszőr, egy kiegyensúlyozott játékra számíthatunk, kevés gólhelyzettel, mivel az oroszok nagy valószínűséggel minden rést bezárnak az ellenfél előtt.

Oroszország – Egyiptom tippek
Oroszország szorzója győzelem esetén 1.88, döntetlenre 3.65, míg Egyiptom győzelme esetén 4.05. Annak ellenére, hogy a házigazdák enyhén favoritok, inkább egy olyan tippet javasolnék, mint kevesebb mint 2.5 gól, melynek szorzója 1.68.

FOGADJ MOST         OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
UNIBET                                      UNIBET

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Oroszország, Egyiptom

Powered by Live Score & Live Score App