Online Sportfogadás Oldalak – Melyik A Legjobb Fogadó Oldal?

[RICH_REVIEWS_SNIPPET]

Online Sportfogadási Oldalak. Exkluziv Bónuszok Ajánlott Fogadóirodák Kezdő Vagy? Segitünk válaszd a legmegfelelőbb fogadóirodát neked, nézd meg az ajánlatainkat! A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol,mint egyszerűen a böngészőből is.

Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Hogyan lehet fogadni sportra online? Először is keresd meg a megbízható fogadóirodát. Értékelésünk jó jelzést ad arra, hogy ki is kínál sportfogadást, függetlenül attól, hogy megbízható-e és mit várhatsz. Ezután egy számlát kell nyitnod. És akkor meg kell találnod azt a piacot, amelyre tétet szeretnél tenni, csak ennyi, és tedd keresztbe az ujjaidat, hogy a választásod nyerjen. Az elviselhetetlen unalom érzése egészen szokványos napjainkban, különösen, hogy a legtöbb ember élete eléggé egyhangú. Ez arra ösztökél bennünket, hogy új és izgalmas tennivalók után nézzünk – olyanok után, amelyek tökéletesek a figyelem elterelésére, szórakoztatásra vagy hobbinak. A sportfogadás és a kaszinós szerencsejáték már önmagában is szórakoztató időtöltésnek minősül, de több annál, mivel arra késztet, hogy az elemzőképességedet is bevond a játékba, így a vártnál is jobban leköti a figyelmedet. 

Az online kaszinók és sportfogadási oldalak hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt évtized során, és ez a tény már magában is egy újabb lényeges bizonyíték arra nézve, hogy sok ember rendkívül szórakoztatónak találja az online fogadást és szerencsejátékot. 

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.6
4.6/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.2
4.2/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

Online Sportfogadás Oldalak - Üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság

Mivel minden fogadó irodának vannak előnyei és hátrányai, elég nehéz kijelenteni, hogy egyik közülük a legjobb váalsztás. Ahogyan minden más területre is érvényes, legtöbbször mindenki másképp látja a dolgokat, ez igaz a sportfogadások világára is. A sportfogadó irodák meglehetősen különböznek egymástól. Nem csak arról van szó, hogy milyen sportokat kínálnak és hány piaccal rendelkeznek. Néhány sportfogadó oldal hihetetlenül jól megtervezett és könnyű navigálni rajta, akár újoncok számára is. Mások sokkal összetettebbek, és ha soha nem néztél meg eddig még egy sportfogadó irodát sem, nagyon zavarosak lehetnek.

A mi csapatunk az unibet-et kedveli, de van fiókunk a Bet365 és a Campobet oldalain is. Mint láthatod, nincs egy helyes válasz erre a kérdésre. Nagyon sok jó fogadó iroda létezik, de vannak ugyanakkor kevésbé jó és komolytalan irodák is. Ezért a mi fogadó irodás listánkon az általunk legjobbnak és legkomolyabbnak vélt online fogadóirodák szerepelnek a magyar játékosok számára, az ajánlatok, a kifizetések gyorsasága és komolysága, a hírnév, a piacon való régiség, szorzók és más fontos kritériumok szerint.

Logikusan, a legjobb választás az volna, hogy több helyen is regisztrálj, az igényeid függvényében. Ne feledd el, hogy ezáltal több welcome bónuszban is részesülsz. Íme a négy legjobb szorzókkal rendelkező magyarországi online fogadó iroda! Kérdezz meg egy szerencsejátékost, hogy mi a legjobb módja az unalom elűzésének, és nagy valószínűséggel az egyik ilyen platformra mutató linket fogsz kapni.

Unibet Magyar - Unibet Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

Campobet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Regisztráljon még ma, és használja ki az akár 50,000 HUF-t is elérhető, 120%-os első befizetési bónuszt! Lépjen a sportfogadások izgalmas útjára! Havonta több mint 50,000 élő esemény!  Campobet.com lehetőséget ad arra, hogy elmerülj az izgalmak felejthetetlen világában, és a legjobb licencelt, magas hozamot kínáló szerencsejátékokon játszhass. Campobet.com választásával garantált szórakozás, nagy nyeremények és a lehető leggyorsabb kifizetések várnak rád.

BET365 - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Számla Nyitási ajánlat – Nyisson számlát, fizessen be legalább 1.500 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 15.000 Ft értékben. A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

Zulabet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Bár mindössze néhány éve van jelen a weben, a ZulaBet sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál a szerencsejáték rajongóknak: széleskörű játékválasztékkal rendelkező, színvonalas kaszinót és élő kaszinót. A fogadóiroda jókora üdvözlő bónuszokat, többféle promóciót kínál, és ami ugyancsak jó pont: a ZulaBet magyar nyelven is elérhető. Ráadásul ez nem pusztán a sportfogadás részlegre, hanem a webhely egészére igaz. Így bárki problémák nélkül tudja használni mind az asztali gépes, mind a mobil platformját a szolgáltatónak.

Online Sportfogadás Oldalak , Üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság

CAMPOBET “Helyes pontszám” FreeBet akár 45.000 HUF

Tégy egy prematch fogadást a labdarúgó-mérkőzés helyes eredményére, és szerezz 50% FreeBetet az élő futball eseményekre!

MALINA SPORTS - BUNDESLIGA "Big Reload" Bónusz akár 200%

Az új ügyfelek a BIG Reload és az Üdvözlő Spor Bónusz ajánlatok közül választhatnak. Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után. 

Sportfogadó oldalak

BET365 Akciók Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez . Ez az ajánlat a következő bajnokságoknál érhető el: Angol Premier Liga & Német Bundesliga I.

UNIBET Ajánlj minket barátaidnak! – 75 000 HUF bónusz!

Hívd meg barátaidat és szerezz ingyenes fogadást, befizetési bónuszt, illetve bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak!

BET365 Aktuális Akciók - 0:0 - pénzvisszafizetés Bónusz

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken
Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Ha a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul és a fogadás veszít, a tétjét visszafizetjük.

Sportfogadó oldalak

LIBRABET Élő Bónusz - 10% bónusz az Élő fogadásra

Tegyen 5 élő fogadást a legfontosabb labdarúgó-bajnokság eseményeire 1,8 vagy annál magasabb eséllyel, és szerezd vissza a feltett téted teljes összegének a 10%-át. Akár 45.000HUF (La Liga, Bundesliga, Angol Premier Liga, A Széria).

CAMPOBET - Asztali Tenisz promó Freebet

Tégy 5 fogadást az asztali tenisz mérkőzésekre egy nap leforgása alatt, és szerezz 6,000 HUF FreeBetet!

CASINIA - CASHBACK AKÁR 150.000HUF

10%-os Cash Back bónuszunkkal hetente plusz KÉSZPÉNZT gyűjthet össze, akár 150,000 HUF-ig. 

CAMPOBET - Korlátlan kombinált fogadás

Még többet nyerjen 10%-os Korlátlan kombinált fogadás bónusszal. Minden nyert kombinált fogadásért 10%-al több nyereményét kapja.

Minden magyar online sportfogadás oldal és bónusz.

Kapok bónuszt regisztráláskor a magyar fogadóirodáknál?
Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Ha az oldalunkon található
bármelyik banner-re kattintva regisztrálsz, a lehető legnagyobb regisztrációs bónuszban részesülsz (nagyobb bónusz, mint ha közvetlen a fogadóiroda oldalán regisztrálnál) és exklúzív kedvezményekben részesülsz, mint ingyenes fogadási tippek, a szorzó 40%-al való növekedési kuponja, stb. Itt találod az általunk ajánlott oldalak listáját. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Gyakori kérdések – online fogadások Magyarország

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Tudom, hogy nem vagy egy gép, de meg kell állnod, hogy egy rossz napon arra játsz, hogy visszaszerezd amit veszítettél. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez. Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!
Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

[RICH_REVIEWS_FORM]