Online sportfogadás oldalak február 2021 - Exkluzív bónusz

Online sportfogadás oldalak február 2021 – Exkluzív bónusz. A legjobb online fogadóirodát keresed foci fogadásokra? Szeretnéd tudni, hogyan nyerj több pénzt és hogy használd ki maximálisan a legjobb bónuszokat, szorzókat és promóciókat? Elmondunk mindent, amit tudnod kell a futball fogadásokról, a Magyarországon törvényesen működő fogadóirodákról és tanácsokkal látunk el, hogy profitot termelhess a fogadásokból!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Online sportfogadás oldalak február 2021 - Exkluzív bónusz

Minden fogadó mepróbálja kiválasztani a piacon található legjobb ajánlatot, ezért a tagjainknak exklúzív ajánlatokat ajánlunk a portfóliónkban szereplő fogadóirodák egyikénél való regisztrálás esetén! A legnagyobb jelenlegi regisztrálás bónusz eléri a 120% akár 50.000 HOF-ot +freebet! A legnagyobb magyarországi fogadóirodákkal ápolt kiváló együttműkődésnek köszönhetően, ezek havonta exklúzív bónuszokat ajánlanak ingyentippek.com tagjainknak, olyan bónuszokat, melyek nem találhatóak meg a konkurencia vagy a fogadóirodák honlapjain!

Legjobb sportfogadó irodái február 2021

Tippmixtippek: melyek a legfontosabb fogadások futballra

Fogadás a mérkőzés eredményére
A leggyakoribb fogadástípus, amikor a mérkőzés eredményére fogadunk. 3 eredmény lehetséges a fociban: győzelem, döntetlen és vereség. Ezt néha 1X2 fogadásnak nevezik, ami abból adódik, hogy a házigazda győzelmére fogadsz (1), döntetlenre fogadsz (X) vagy az idegenben lévő csapat győzelmére fogadsz (2).

Dupla esély futball fogadás
A dupla esély egy másik népszerű fogadástípus, amikor 2 különböző eredményre fogadsz egyetlen mérkőzésen. Ennek segítségével fogadhatsz döntetlenre és egy győzelemre ugyanabban az időben. Tökéletes fogadás azok számára, akik csökkenteni szeretnék a kockázatot.
Természetesen a dupla esély fogadásoknál a szorzók alacsonyabbak, de jóval magasabb eséllyel nyerheted meg a fogadást. Tegyük fel, hogy a Manchester United otthon játszik a Chelsea ellen a Premier League-ben és dupla eséllyel fogadsz a United-re (1X). megnyered a fogadást, ha a United nyer vagy döntetlen lesz az eredmény. Ugyanakkor fogadhatsz arra is, hogy valamelyik csapat győzni fog (12). ebben az esetben csak akkor veszítesz, ha a végeredmény döntetlen lesz.

Hendikep fogadások futballra

A foci fogadások esetében szintén népszerű lehetőség a hendikep. A hendikep fogadás általában két együttes közötti gólkülönbségen alapul és egy elméleti előnyt vagy hátrányt kínál a mérkőzés kezdete előtt a választott csapatnak. Például fogadhatunk az Arsenal-ra egy Leicester elleni mérkőzésen -1 gólos hendikeppel. Ebben az esetben az Arsenal legalább 2 góllal kell nyerjen, ahhoz, hogy a szelvényed nyertes legyen.
Mi az ázsiai hendikep?
A hendikepes fogadás egy másik formája. Az ázsiai hendikep esetében két lehetséges opció van és úgy ad hendikepet, hogy mindkét együttesre egyforma esélyek legyenek. Abban különbözik a hagyományos hendikeptől, hogy ebben az esetben fogadhatunk fél, vagy akár negyed gólra is (például -1.25 vagy 1.50 hendikep). Ugyanakkor általában lehetőségünk van több fajta fogadást is kötni, mint a gólok száma (ázsiai gólok száma), lapok és szögletek. Olvassátok el útmutatónkat az ázsiai hendikepről, ha szeretnétek még több információt erről a fogadási lehetőségről.

Tippmixtippek: fogadás a gólok számára

A futball esetében ez az egyik legnépszerűbb fogadástípus – főként akkor, ha nem drukkolunk kimondottan egy adott csapatnak és csak egyszerűen némi akcióra vágyunk. Ennél a fogadásnál egy adott mérkőzésen születő összes gólok számára fogadunk. Néhány szurkoló számára ez unalmas lehet, főleg azoknak, akik az alatt/felett fogadásokat kedvelik.
Ebben az esetben inkább arra fogadnának, hogy például egy Anglia és Franciaország közötti mérkőzésen +2,5 gól születik. Ugyanez a dolog fordítva is működhet, amikor -2,5 gólra fogadunk. Ebben az esetben akkor nyerünk, ha a mérkőzésen 2 vagy annál kevesebb gól esik.

Fogadás futball bajnokságokra
Egy futball bajnokság győztesére való fogadás is nagyon népszerű lehet a játékosok körében. Ezeket a fogadásokat általában hosszú távú fogadásoknak tekintik.
A bajnokság győztesére való fogadáson kívül – mint például, hogy a Manchester City megnyeri a Premier League-t vagy Argentína megnyeri az Amerika-Kupát – több száz eredményre is fogadhatunk. Ilyenek lehetnek egy adott csapat helyezése a bajnokság végén, egy csapat kiesésének pontja egy bizonyos sorozatból, vagy milyen együttes jut a következő fordulóba (például melyik csapatok jutnak tovább a Bajnokok Ligája E csoportjából).

Tanácsok és stratégiák futball fogadásokra

Azt szeretnénk, ha a legnyereségesebb fogadásokat kötnétek futballra, ezért találtok egy külön részt oldalunkon, amelyben a fogadási stratégiákat tárgyaljuk. Íme néhány tanács, amely segíteni fog abban, hogy minél több fogadást nyerjetek meg:

1. Iratkozz fel legalább 2 általunk ajánlott fogadóirodánál.

Tippadóink naponta mielőtt közzéteszik tippjeiket, kielemzik az összes komoly fogadóirodát és kiválasztják azt, ahol a legmagasabb a szorzó az adott tippre. Van néhány fogadástípus, amelyet nem találod meg a Tippmix kínálatában vagy egy kisebb fogadóirodánál (például kombinált fogadás, hogy a Manchester United nyer és több, mint 3.5 szöglet a mérkőzésen). Nagyon fontos, hogy legyen választási lehetőséged és ezáltal a legmagasabb nyereségnek örvendhess. Ahogy azt már a fentiekben is bemutattam, a szorzók rengeteget számítanak és több ezer forintot veszíthetsz, ha nem a megfelelő irodánál játszod meg tippjeidet. Itt megtalálhatod az összes Magyarországon törvényesen működő fogadóirodát, de én leginkább az Unibet-t és a Bet365-t ajánlom, mert itt a legjobbak a szorzók és mindkét iroda nagyon komoly, világszinten szeretett a játékosok körében.

2. Egyszeres fogadásokat köss!

Annak ellenére, hogy oldalunkon olyan fogadásokat is fogsz találni, mint a napi duplázó vagy a napi szelvény, azt javaslom, hogy a napi fogadásokra szánt kereted legtöbb 10%-t költsd ezekre a fogadásokra. Jó tudni, hogy minél több mérkőzés van a szelvényeden, annyival csökken az esélyed a nyerésre. Naponta, a kínálattól függően, oldalunkon legalább 4 egyéni tippet fogtok találni. Azt javaslom, hogy mindenikre tegyél legalább 3000 forintot és ne tedd az összeset egyetlen szelvényre. Így, ha egy tipp nem is jön be, még mindig nyereséget termelsz, míg, ha egy szelvényre teszed az összes tippet és egy mérkőzés nem jön be, akkor a teljes befektetett összeget elveszíted.

3. Kezeld pénzedet!

Ne fogj neki fogadni, ha egyik napról a másikra mesés nyereményekről álmodsz, ha impulzív vagy, vagy ha nincs legalább 20000 forintod, amit befektetnél anélkül, hogy éreznéd a hiányát. A fogadások nagyon nyereségesek lehetnek és meg lehet élni belőlük, de ehhez sok időre, türelemre és nagyon sok önkontrollra van szükséged. Első sorban soha ne költs el olyan pénzeket, amikkel nem rendelkezel és ne mérgelődj, ha egy fogadás nem jön be. A futball fogadások esetében bármikor történhetnek meglepetések, tehát fontos nyugodtnak maradni és helyesen kezelni a költségvetést. Ne költsd el egyetlen nap fogadásokra a teljes keretedet abban bízva, hogy megduplázod, vagy megháromszorozod azt, hiszen ennek nagyon kicsi az esélye. Másodsorban fektesd vissza nyereményeid legalább 20%-t és vezess tiszta statisztikát, amit a hónap végén kielemezhetsz. Vezesd fel az összes napi fogadásodat, hogy nyert vagy sem és mekkora pluszban vagy mínuszban vagy.

4. Használd ki az online fogadóirodák kínálatát.

Ha nyereséges szeretnél lenni, olyan irodát kell választanod, amelyik minél több előnyt kínál számodra. A magasabb szorzók mellett, bizonyosodj meg arról, hogy élőben is tudsz fogadni, láthatod a csapatok statisztikáit, hogy lezárhatod fogadásodat az esemény vége előtt, ezzel is csökkentve veszteségeidet (olvass itt többet azokról az irodákról, amelyek kínálatában megtalálod ezt a szolgáltatást) és, hogy vannak különleges ajánlatok, promóciók, amelyek segítenek megnövelni nyereményedet (ingyenes fogadások, kockázat nélküli fogadások, heti bónuszok, tombolák, versenyek stb.).

5. Informálódj!

Ne fogadj csak azért, mert az egyik csapatnak szurkolsz vagy mert megbízol a megérzésedben. Tudj meg minél többet az együttesek formájáról, nézd meg a statisztikákat, olvasd el a szakértők tippjeit és ezek alapján válassz fogadást.

Tippmixtippek, futball fogadások: hol fogadjunk?

A fogadóiroda kiválasztása nagyon fontos döntés, hiszen ahogy azt már a fentiekben is láthattátok, ez lehet a különbség egy kis nyereség és akár több százezer forint extra között. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy törvényesen működő irodát válassz, ahol nem lesznek gondjaid a kifizetésekkor vagy nem zárják le sértő módon fiókodat. Ebben a cikkben csak 2 fogadóirodát ajánlunk a legkomolyabbak közül, de a teljes listát elérheted itt!

Unibet – az első a futball fogadások terén
Az Unibet Európa egyik legjobb fogadóirodája. Széleskörű fogadásokat és rengeteg piacot találunk nála a legnépszerűbb sportokra, mint a futball, rögbi, jégkorong és sok más.
Ami a szorzókat és a fogadási kínálatot illeti, nehezen találtok olyan fogadóirodát, amelyiknek jobb a kínálata. Már az Unibet kezdőoldalán is láthatod, hogy hetente több ezer futball eseményre fogadhatsz és lefedik az egész világ bajnokságait.
Az összes Unibet felhasználó, akinek van pénz a számláján, hozzáfér az élő közvetítések felületéhez, ahol valós időben követhetik kedvenc sporteseményeiket. Az Unibet TV közvetítései a fontosabb futball ligák mérkőzéseit közvetítik Európából és az egész világból, ideértve Ausztráliát, Braziliát vagy az Amerikai Egyesült Államokat. Ugyanakkor a fontosabb tenisz bajnokságokat is követheted élő adásban és élőben fogadhatsz is ezekre.
Az Unibet esetében nem függsz már a számítógépedtől vagy laptopodtól. Menet közben is fogadhatsz és közben ugyanazoknak a kedvezményeknek örülhetsz, mintha számítógépet használnál. Az Unibet elkészítette a sportfogadásoknak dedikált alkalmazását, az Unibet Sports Betting-t, amelyik úgy iOS, mint Android kompatibilis. Ennek az alkalmazásnak segítségével nem hagyhatsz ki egyetlen eseményt sem, amelyik érdekel!

Bet365 – a legmegbízhatóbb online fogadóiroda
A Bet365 a világ legfontosabb fogadóirodája, több, mint 40 országban a legmegbecsültebb.

Széleskörű mérkőzés előtti és élő kínálattal több, mint 40.000 sporteseményre fogadhatsz az egész világból. Adjunk ehhez hozzá kiterjedt élő közvetítéseket, a legrugalmasabb kifizetéseket az egész ágazatban, üdvözlő bónuszt és így a Bet365 gyorsan a legjobb fogadóirodák közé emelkedik.
Kevés hasonlóan jó fogadóiroda van, mint a Bet365.

Ez a brit fogadóiroda verhetetlen szorzókat fog kínálni bármire, a lóversenyektől, a kosárlabdán, golfon át egészen a krikettig. Ami ennél is jobb, hogy feliratkozáskor ez a fogadóiroda 15.000 forint bónuszt ad a fogadásokra. A Bet365 ugyanakkor rendelkezik mobil alkalmazással is úgy Android, mint iOS készülékekre. Ingyenesen letöltheted az alkalmazást és bárhonnan, bármikor fogadhatsz, vagy pókerezhetsz, játszhatsz kaszinójátékokkal.

A Cash Out funkció segítségével jobban ellenőrzés alatt tarthatod fogadásaidat és ennek segítségével egy esemény befejezte előtt hozzájuthatsz a lehetséges nyereséged egy részéhez. Amikor ez a lehetőség él, teljes egészében lezárhatod a fogadásod, de kiveheted akár annak egy részét is, a tét többi felét pedig meghagyod. Készíthetsz egy kérést is, amely automatikusan beváltja nyereségedet, ha az elért egy bizonyos értéket (például: ha a profit eléri a 10.000 forintot, automatikusan lezárja a szelvényt és megkapod a nyereményt, anélkül, hogy várnod kéne az összes szelvényen szereplő mérkőzés végéig). Példa, hogy mire jó a cash out funkció: van 4 meccs a szelvényeden és a negyedik végét várod, de máris 10.000 forint pluszban vagy és attól félsz/nem bízol abban, hogy az utolsó mérkőzés is nyertes lesz. Lezárhatod a fogadást azelőtt, hogy az utolsó mérkőzés befejeződne, lecsökkentve ezzel a kockázatot, hogy mindent elveszíts a szelvényről.

Tippmixtippek konklúzió

Remélem, hogy a fenti tanácsok a futball fogadásokról segítenek neked a megfelelő fogadóiroda kiválasztásában, a fogadási stratégiád fejlesztésében és abban, hogy bízz esélyeidben. Itt találhatsz egyéb cikkeket is, amelyek érdekelhetnek!

Exklúzív Bónuszok

Tippmix stratégia

Tippmix Tippek

Tippmixtippek, ingyenes sportfogadás tippek!