Olympique Marseille – Metz Tippmix Tippek – február 9. 21:00

Olympique Marseille – Metz Tippmix Tippek – február 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Olympique Marseille csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Olympique Marseille stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Olympique Marseille négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Metz egyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Olympique Marseille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympique Marseille 5 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Metz pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát az Olympique Marseille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Olympique Marseille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ajax, a Lyon vagy a Panathinaikosz. A Metz pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lens, a Kaiserslautern vagy a Clermont. Az Olympique Marseille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Olympique Marseille – Metz Tippmix Tippek – február 9. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!