Olympiakos Pireus - Wolverhampton Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00

Olympiacos Wolverhampton élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 12.3.2020. -án/-én 21:00 -kor a Georgios Karaiskakis stadionban, Piraeus, Greece UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben. 

Olympiakos Pireus - Wolverhampton Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az Olympiakos Pireus nyolcszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolverhampton háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Olympiakos Pireus sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Olympiakos Pireus 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolverhampton pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Wolverhampton szerepelt jobban.

Olympiacos az előző mérkőzést az PAOK ellen játszotta (Greece Cup), az eredmény: 3 – 2 lett (PAOK nyerte a mérkőzést).

Wolverhampton az előző mérkőzést az Brighton & Hove Albion ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 0 – 0 lett .
 
Az elmúlt egy évben az Olympiakos Pireus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Crvena Zvezda, a Panathinaikosz vagy az AEK Athen. A Wolverhampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester City, a Tottenham vagy a Slovan Bratislava. A Wolverhampton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Olympiakos Pireus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Arsenal vagy a Bayern München. A Wolverhampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Espanyol, a Watford. Az Olympiakos Pireus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Olympiakos Pireus - Wolverhampton Tippek

TIPPEK

Bónusz

Alatt 2.5 Gólok száma

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

20.000 Forint Kockázatmentesen

Post Views: 176
Powered by Live Score & Live Score App