Olympiakos - Arsenal Tippek Európa-Liga Fogadj itt es egy 3 500 forintos bónuszban reszesulsz + 20 000 forint Üdvözlő bónusz!

Olympiakos – Arsenal Tippek 

Fogadj februárban négyes kötésben Európa Liga meccsekre és ha csak egy eredményen megy el a szelvényed, akkor 3500 Ft értékű ingyenes fogadást adunk neked vígaszdíj gyanánt.

Csütörtökön kiváló meccsek lesznek az Európa Ligában, használd ki ezt az ajánlatot és fogadj négyes kötésben!  

Így működik:

  • Iratkozz fel a promócióra.
  • Fogadj négyes kötésben Európa Liga meccsekre február 20-én.
  • A minimum tét 3500 Ft, a minimum eredő odds 5.00.
  • Ha négy tippedből csak az egyik nem jön be, akkor 3500 Ft értékű ingyenes fogadást kapsz február 20-én (pénteken).

Olympiakos – Arsenal Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az Olympiakos Pireus nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal kétszer nyert idegenben, hétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján az Olympiakos Pireus sikeresebb volt a közelmúltban.

Arsenal nem vesztett mérkőzést az utolsó 8 mérkőzésén. Olympiacos nem vesztett mérkőzést az utolsó 18 mérkőzésén.

Az elmúlt egy évben az Olympiakos Pireus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Crvena Zvezda, a Panathinaikosz vagy az AEK Athen. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Eintracht Frankfurt, a West Ham United vagy a Bournemouth. Az Olympiakos Pireus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Olympiakos Pireus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bayern München. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sheffield United. Az Olympiakos Pireus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Olympiakos - Arsenal Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

1X

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

3500 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 242
Powered by Live Score & Live Score App