Olaszország – Albánia Tippmix Tippek – június 15. 21:00

Olaszország – Albánia Tippmix Tippek – június 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Olaszország csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben Olaszország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Albánia kétszer nyert és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Olaszország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Olaszország olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Ukrajna, az Ecuador vagy a Bosznia-Hercegovina. Az Albánia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Lengyelország, a Csehország vagy a Bulgária. Albánia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Olaszország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Anglia. Az Albánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izrael. Olaszország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Olaszország – Albánia Tippmix Tippek – június 15. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.52

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!