NYERTES TIPP november 24 – 83.33% WINRATE – 10 nyertes
 / 2 vestez


Gratulálunk sportfogadoinknak akik tették tegnapi szelvenyunket! Nyertes szelvény! Szorzó 7,45 Nyereség 74.500 Ft ‼️ Szeretnél ingyenes VIP tippeket minden nap? Katt ide 

SZELVÉNYSZORZÓTIPPSZELVÉNY ÁLLAPOTA
Napi Duplázó november 24 2.72 Rennes – Chelsea: Chelsea
Krasnodar – Sevilla: Sevilla
NYERŐ
Lóverseny 13:15 Sedgefield 2.25 CEst Le Bonheur NYERŐ
Tippmix szelvény november 24 7.45 Rennes v Chelsea: Chelsea + Dortmund v Club Brugge: Dortmund + Lazio v Zenit: Lazio + PSG v RB Leipzig: PSG + Juventus – Ferencváros ; felett 2,5 NYERŐ
Juventus - Ferencváros 1,85 Felett 3,5 VESZTESEG
Rennes - Chelsea 1,68 mindkét csapat rúg gólt NYERŐ
PSG - RB Leipzig 1.60 PSG NYERŐ
Krasnodar - Sevilla 1,63 mindkét csapat rúg gólt NYERŐ
Lazio - Zenit 1,65 Lazio NYERŐ
Manchester United - Başakşehir 1,54 Mindkét csapat gólt szerez NYERŐ
Borussia Dortmund - Club Brugge 1,45 FELETT 2,5 NYERŐ
Dynamo Kyiv - Barcelona 1,63 mindkét csapat rúg gólt VESZTESEG
Napi Triplázó november 24 4.79 Lazio – Zenit:mindkét csapat rúg gólt + Borussia Dortmund – Club Brugge : felett 2,5 +Juventus – Ferencváros: alatt 3,5 NYERŐ

Szeretnél még több ingyen tippet? Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 6.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Nem tudjuk figyelembe venni a már meglévő számlákat akkor sem ha feltöltöd az egyenlegedet. Azért, hogy megkapd a VIP tippeket a következő irodákhoz kell regisztálni és befizetni legalább 6 OOO Forintot. VIGYÁZAT! Csak az alábbi linkek egyikére kattintva regisztrálhatsz.

Miért csak azok lehetnek VIP tagok nálunk, akik feliratkoznak az oldalunkon található irodáknál? Mi nem kérünk pénzt a tippjeinkért. Úgy az oldalon található tippek, mint amiket e-mailben küldünk a VIP tagoknak, teljesen ingyenesek. Ugyanakkor csapatunk munkája és évek alatt összegyűjtött tapasztalata pénzbe kerül. Ezért partnerségi kapcsolatokat kötöttünk az oldalunkon ajánlott fogadóirodákkal, így minden személy után, aki a honlapunkon keresztül iratkozik fel ezeknél, fizetnek nekünk egy jelképes összeget. Ezekből az összegekből fizetjük szakértő tippadóinkat, fenntartjuk és reklámozzuk honlapunkat, hogy te hozzáférhess tippjeinket és nyereségre tehess szert. 

Nem, nem nyereséges számunkra, ha elveszíted befektetésedet, ezért nem érdekünk rossz tippeket adni. Nem fizet egyik iroda sem azután, ha bárki, aki rajtunk keresztül iratkozott fel, veszít. Ugyanakkor csak olyan irodákat ajánlunk, amelyek nekünk is tetszenek és pénztől függetlenül, soha nem fogunk olyan oldalakat reklámozni, amelyek törvénytelenül működnek, nem tetszenek és ahol nincs (vagy soha nem hoznánk létre) felhasználói fiókunk. Ha bármikor gondjaid akadnak az általunk ajánlott fogadóirodákkal, írhatsz nekünk és mi megoldjuk a legrövidebb idő alatt, úgy, hogy egyenesen az adott fogadóiroda vezetésével vesszük fel a kapcsolatot nevedben.