Nyerj 100.000 eurót, kockázatmentesen !!!

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG AZ UNIBETNÉL !!!

Kihagyhatatlan lehetőségünk van az Unibetnél, hisz 100.000 EURÓT kap az a személy aki eltalál öt pontos végeredményt a Bajnokok Ligájában, első próbálkozásunk ingyenes, tehát semmit nem kell fizessünk ehhez.

Résztvételi feltételek:

Teszteld foci tudásodat az Unibetnél! Tippelj ingyen a Bajnokok Ligája első körének 5 mérkőzésére (pontos végeredmény) és ha mind az 5 BL meccs eredményét telibetalálod, máris tied a hatalmas, €100 000-s főnyeremény!

Hogyan vehetsz részt?

  1. Iratkozz fel
  2. Tippelj a BL mérkőzések pontos végeredményére. Az első tippsorod teljesen ingyenes.
  3. Fogadj legalább 10 000Ft értékben focira a promóció ideje alatt, egy második tippelési lehetőségért.
  4. Fogadj legalább 20 000Ft értékben focira a promóció ideje alatt, egy harmadik tippelési lehetőségért.
  5. Ha mind az 5 mérkőzés eredményét eltalálod máris tied a €100 000-s főnyeremény!

Szabályok:

– Ha egyszer megtetted tippsorodat utána már nem tudsz módosítani rajta

– Ahhoz, hogy egy második tippelési lehetőséget szerezz 10 000Ft értékben kell fogadnod labdarúgó eseményekre (csak a lezárt fogadások számítanak).

– Ahhoz, hogy egy harmadik tippelési lehetőséget szerezz 20 000Ft értékben kell fogadnod labdarúgó eseményekre (csak a lezárt fogadások számítanak)

– Nem kell egyösszegben fogadnod, több kisebb fogadást is megtehetsz.

– Unibet számládon üzenetben értesítünk, ha újabb tippelési lehetőség szereztél (a forgatási követelmények teljesítése utáni napon, először csütörtökön). Az üzenet tartalmazni fog egy linket is, ahol megteheted következő tippsorodat.

– Csak a szeptember 5-e 00:00 és szeptember 11-e 23:59 között megtett tétek számítanak.

E kihagyhatatlan akció mellett az ingyentippek.com csapatától is ajándékban részesülsz. Regisztrálj oldalunkon levő bannerekről az Unibethez és ingyen megkapod exkluziv stratégiánkat, amely már több ezer magyar sportfogadót sikeressé tett. Miután regisztráltál bannerünkről az Unibethez irj e-mailt nekünk az office@ingyentippek.com email cimre és 24 órán belül megkapod stratégiánkat e-mailen.

Sok sikert mindenkinek a tippelésben!!!