Nottingham – Manchester United Tippek január 25. 21:00

Nottingham – Manchester United Tippek január 25. 21:00. Az Angol Liga-kupa negyeddöntőjében még találkozhattunk alacsonyabb osztályú csapattal, a legjobb négy közé azonban már csak élvonalbeli együttesek jutottak be. Közülük mindannyian játszottak már korábban döntőt, mi több, a Manchester Utd. és a Nottingham egyaránt több végső sikerrel is büszkélkedhet a sorozatban. Mely csapatok szereznek előnyt a visszavágóra?

Nottingham - Manchester United Tippek

A Nottingham – Manchester Utd. elődöntő első mérkőzésének a Forest stadionja ad otthont, és a két együttes ugyancsak összecsapott már a szezonban. A notthinghamiek az Old Traffordon zárták az elmúlt évet egy 3-0-s bajnoki vereséggel, ám azóta nem kaptak ki a ligában, és kezdenek egyre jobban eltávolodni a kiesőzónától. Ráadásul a liga-kupában is szép skalpokat gyűjtöttek, hiszen búcsúztatták többek között a Tottenhamet (2-0), és négy mérkőzésükből hármat több góllal nyertek meg.

A Manchester Utd. már kilencszer jutott el az Angol Liga-kupa fináléjába. Erre legutóbb 2017-ben került sor, amit be is húztak a Vörös Ördögök. A nyáron kinevezett Erik ten Haaggal jól megy a hazai kupákban (FA Kupa és liga-kupa) a csapatnak, hiszen mind a négy ilyen találkozóját legalább két góllal nyerte a United (4-2 az Aston Villa, 2-0 a Burnley, 3-1 az Everton, és 3-0 a Charlton ellen). Ezeken különösen a második félidőt nyomták meg a manchesteriek, 12 szezonbeli kupagóljukból 9 esett a félidei szünet után.

A két csapat – a Nottingham alsóbb osztályokban ragadása miatt – közel 24 év után találkozott újra tétmérkőzésén december végén. Ezt a bajnokit úgy nyerte meg a Manchester Utd. 3-0-ra, hogy már az első játékrész végén is 2-0-ra vezetett. Az elődöntőbe jutott csapatok közül a Manchester Utd. öt, míg a Nottingham négy esetben tudta korábban elhódítani a liga-kupa trófeáját.

Az elődöntőkből való továbbjutás kétmérkőzéses párharcban dől el, ahol a visszavágóra pontosan egy héttel az első mérkőzés után kerül sor. A döntőnek pedig szokás szerint a Wembley ad majd otthont február végén. A végső győzelemre a bajnokságban egyaránt 39-39 ponttal álló Manchester Utd. és Newcastle a legesélyesebb.

Nottingham - Manchester United Statisztika

3 ütős Nottingham - Manchester United tipp

Jóslat 1

Nottingham Forest AH +1.25

Szorzó:1,50

Jóslat 2

Nottingham Forest Felett 0.5 gól

Szorzó:1,53

Jóslat 3

Dupla esély - 1. félidő: 1/2

Szorzó:1,56

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a RABONA oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Sportfogadási oldalak, Rabona promóciós kód, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% akár 35.000Ft

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!