Nottingham Forest – Burnley Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

Nottingham Forest – Burnley Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Burnley csapatának kedvez (1:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben a Nottingham Forest egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Burnley egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Burnley az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Nottingham Forest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal, a Sheffield United vagy a Brighton & Hove Albion. A Burnley pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Middlesbrough, a Blackburn Rovers vagy a Nottingham Forest. A Burnley erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Nottingham Forest – Burnley Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!