Norrköping – Värnamo Tippmix Tippek – május 27. 19:00

Norrköping – Värnamo Tippmix Tippek – május 27. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Norrköping csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Norrköping stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Norrköping csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Norrköping kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Värnamo háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Värnamo az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Svéd Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Norrköping 2 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Värnamo pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Värnamo szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Norrköping olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Elfsborg, a GAIS Göteborg vagy az Utsikten. A Värnamo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Helsingborg, a Hammarby vagy a Sirius. A Värnamo erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Norrköping olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hammarby. A Värnamo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az AIK. A Värnamo csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Norrköping – Värnamo Tippmix Tippek – május 27. 19:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!