Nice – Paris SG Tippmix Tippek – május 15. 21:00

Nice – Paris SG Tippmix Tippek – május 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (9:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Nice stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Nice kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nice 6 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben hétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lens, a Toulouse vagy a Le Havre. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, az Olympique Marseille vagy a Real Sociedad. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nantes. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Nice – Paris SG Tippmix Tippek – május 15. 21:00

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!