Nice-Napoli, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Nice-Napoli, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Ma este 21 óra 45 perckor az Allianz Riviera stadionon sorra kerül a Bajnokok Ligája visszavágó, ahol a franciák egy 0-2-es hátrányt próbálnak megforditani.

A Nice a fogadóirodák szerint majdnem esélytelen a továbbjutáshoz, hisz a Napoli továbbjutására a fogadóirodák csak 1,02-es szorzót adnak, de ez egyáltalán nem lep meg minket, hisz a Napoli már évek óta nem szenvedett vereséget több, mint 2 gólos különbséggel, hiszen ma a franciáknak a továbbjutáshoz erre van szükségük. Ezen a mérkőzésen már pályára léphet a jól ismert Mario Balotelli is, valamint Sneijder is.

A Nice egy 2-0-ás győzelem után fogadja hazai pályán a Napolit.

Valószinü felállás: Cardinale – Sarr, Marchand, Dante, Jallet – Seri, Walter – Saint-Maximin, Sneijder, Lees-Melou – Balotelli

A Napoli is győzelemmel kezdte az olasz bajnokságot a Veronát győzte le idegen pályán 3-1-re. A Nice-nek azért, hogy reménykedni tudjon mindenképp támadnia kell ezen a mérkőzésen tehát mi egy gól gazdag mérkőzésre várunk.

Valószinü felállás-Reina – Ghoulam, Koulibaly, Chiriches, Hysaj – Hamsik, Jorginho, Allan – Insigne, Mertens, Callejon

Az ingyentippek.com szakértői tippje erre a mérkőzésre, hogy több, mint 2,5 gól lessz a mérkőzésen amelyre a CASINIA 1,65-ös szorzót ad. Regisztrálj te is bannerünkről a világ legjobb fogadóirodájához és 15.000 Forintos bónuszban részesülsz.

Óriás szorzó-pontos végeredmény 1-2 , 8,00