Németország – Skócia Tippmix Tippek – június 14. 21:00

Németország – Skócia Tippmix Tippek – június 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Németország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Skócia egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Németország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Franciaország, az Amerikai Egyesült Államok vagy a Hollandia. A Skócia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Spanyolország, az Ukrajna vagy a Norvégia. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria vagy a Japán. A Skócia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Észak-Írország, a Törökország. Németország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Németország – Skócia Tippmix Tippek – június 14. 21:00

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!