Németország – Magyarország Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

Németország – Magyarország Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

TOVÁBB A CSOPORTGYŐZELEM FELÉ VEZETŐ ÚTON?

A magyar válogatott négy fordulót követően vezeti csoportját a Nemzetek Ligájában, a hátralévő két találkozón viszont még sok múlik: a biztos bennmaradáshoz egy pontot kell szerezni ezeken, de akár a csoportgyőzelem is összejöhet még…

A két válogatott a közelmúltban kétszer is mérkőzött egymás ellen: a tavalyi Eb-n 2-2, a Nemzetek Ligájában pedig 1-1 lett a végeredmény.

Mindkét mérkőzésen a magyar válogatott szerezte a találkozó első gólját.

Bár a júniusi, budapesti mérkőzésen Nagy Zsolt révén már a 6. percben előnyben volt Marco Rossi csapata, az első 10 perc után mégis döntetlen volt az állás, Hofmann ugyanis a 9. percben egalizált.

A német válogatott utolsó 5 mérkőzéséből négy is 1-1-es döntetlennel zárult.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Németország – Magyarország Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

Felett 2,5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF