Nem hibázhatnak még egyet a szlovákok

Ha a szlovák válogatott a horvátok elleni vereség után Budapesten sem szerez pontot, kicsúszik a kezéből a sorsa.

A szlovákok két nehéz meccsre készültek a múlt héten, a horvátok ellen hazai pályán, a magyarok ellen idegenben várt rájuk egy-egy Eb-selejtező. A horvátok elleni meccs katasztrofálisan sikerült Nagyszombatban, a vb-ezüstérmes vendégek minden tekintetben felülmúlták Pavel Hapal szövetségi kapitány együttesét, és végül teljesen simán, 4-0-ra legyőzték a szlovákokat.

Marek Hamsikéknak így nem maradt más választásuk, nyerniük kell hétfőn este Budapesten, különben akkora hátrányba kerülnének két riválissal szemben, amit már nagyon nehéz lenne ledolgozni az utolsó három fordulóban. Hapal szerint mentálisan rendbe jött csapata az elmúlt két napban, de okulnia kell a horvátok elleni meccsből, mert a péntekihez hasonló játékkal nem lesz esélye a győzelemre Budapesten.

“El kell felejteni a horvátok elleni mérkőzést és a hétfői találkozóra kell koncentrálunk, mindent elkövetünk majd a győzelemért. Nem akartuk elbizonytalanítani a játékosokat, ezért nem vittük túlzásba a horvát meccs elemzését, az biztos, hogy más játékra lesz szükség. Lesznek változások az összeállításban, sok minden a mai edzés után dől majd el. A mag azonban megmarad, nagyon sok változás biztosan nem lesz. Ha nyerünk, a saját kezünkben lesz a sorsunk, ha nem, akkor bíznunk kell abban, hogy számunkra megfelelően alakulnak az eredmények” – fogalmazott Hapal.

A szlovák és a magyar csapat márciusban Nagyszombatban mérkőzött meg egymással, akkor a házigazdák 2-0-ra nyertek. A magyar válogatott még sosem győzött Szlovákia ellen hivatalos mérkőzésen. Arra, hogy hétfőn megszakad ez a sorozat, 13/10 az odds, a döntetlenre 23/10, a szlovákok diadalára 9/4 a szorzó.

0:0 – pénzvisszafizetés akciónkkal  fogadjon a pontos eredményre, félidő/játékidőre vagy scorecastre bármely mérkőzés előtt és gól nélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszafizetjük! Feltételek érvényesek.

Összes Labdarúgás fogadás megjelenítése

Powered by Live Score & Live Score App