NBA Tippek - NBA korai kifizetés ajánlat

A koronavírus-járvány miatt az NBA-szezon a floridai Orlandóban fejeződik be, ahol 22 csapat egy zárt “buborékban” vívja meg a végjátékot. A márciusban félbeszakadt bajnokság a tervek szerint jövő csütörtöktől folytatódik, minden csapat nyolc mérkőzést játszik még az alapszakaszból, azután indul a rájátszás.

NBA Tippek & Promociók 

BET365 – NBA korai kifizetés ajánlat – Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 20 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Így működik:
  1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes (Money Line) piacon bármely NBA mérkőzésre egészen 2020. október 14-én, szerdáig.
  2. Egyszeri fogadásoknál, ha a csapata 20 pontos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetjük függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
  3. Többszörös fogadások és Fogadáskészítő fogadások esetén, ha a Győztes piacon megtett csapata 20 pontos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

NBA Tippek 

1. Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers júl. 31. 04:00

Az NBA mindent megtesz, hogy folytatódhassanak a küzdelmek, 22 csapatrészvételével, méghozzá Orlandóban. A liga szigorú szabályokat rendelt el, amelyek alól egyetlen játékos sem húzhatja ki magát, ellenkező esetben igen komoly következményekkel kell számolnia, mind az igazgatótanács, mind a saját csapata részéről. Nem véletlenül kapta a kampusz a „Buborék” fedőnevet, nem lehet csak úgy ki-be járkálni, még a legnagyobb sztároknak sem. Igaz, idő sincs túrákat tenni, a csapatok ugyanis folyamatosan felkészülési mérkőzéseket vívnak egymással, így készülve a július 31-i kezdésre.

Akadt azonban egy delikvens, aki nagy ívben tett a szabályokra, és úgy döntött, elmegy kicsit kikapcsolódni, méghozzá Atlantába. Ezzel az utazással több baj is akadt, például, hogy senki nem tudott róla, csakis Lou, ráadásul a Los Angeles Clippers hátvédje egy sztriptízbárba ment…

Barátja, a rapper, Jack Harlow pedig gyorsan készített is róla egy képet, amit megosztott Instagramon. Majd villámgyorsan törölte is. Azonban az internet világa sohasem felejt: a tavalyi idény legjobb hatodik emberének választott Williams maszkos fotója bejárta a világhálót, mielőtt eljutott volna Orlandóba.

Jack Harlow magyarázni kezdte a bizonyítványt, mondván egy régebbi képet pakolt fel, annyira hiányzott neki a barátja, ám Williams azt a maszkot viselte, amit az NBA osztott szét a Buborékban, így ez az érvelés villámgyorsan megdőlt. A Clippers szezonja pedig szintén találatot kapott, méghozzá nem is kicsit: Lou a kispad legfontosabb embere, igazi szupercsere, aki nélkül komoly hátrányba kerülnek a Los Angeles-i fiúk.

A protokoll szerint, a Buborékot elhagyók négynapos karanténba kényszerülnek, ami bizonyos esetekben tízre emelkedhet. Márpedig Lou esetében ez történt, így a Clippers nélküle lesz kénytelen megkezdeni a bajnokságot, ráadásul a játékos a szobájából sem teheti ki a lábát.

Tipp: Los Angeles Lakers 1.58

NBA Tippek 

2. Dallas Mavericks – Houston Rockets aug. 1. 04:00

Russell Westbrook meggyógyult, így csatlakozhatott a Houston Rockets együtteséhez, amely az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) folytatására készül. A 2017-es alapszakasz legértékesebb játékosának megválasztott irányító megfertőződött a koronavírussal, ezért nem tarthatott társaival a floridai Orlandóba, ahol 22 csapat egy zárt „buborékban” fejezi be az idényt.

Westbrook múlt hétfőn jelentette be, hogy elkapta a betegséget, emiatt csak egy héttel később utazhatott Orlandóba, ahol szerdán edzhetett először a társaival. A kilencszeres All Star-válogatott játékos elmondása szerint az egyetlen tünete az orrfolyás volt, most pedig már remekül van, és alig várta, hogy elkezdhesse a munkát.
A 31 éves kosaras, aki maszkban beszélt a média képviselőivel, azt kérte az emberektől, hogy ne vegyék félvállról a világjárványt, és felhívta a figyelmet a maszkviselés fontosságára. „Nem vagyok orvos vagy specialista, de azt tudom, hogy komolyan kell venni az óvintézkedéseket. A maszkviselés életről és halálról dönthet. Minden egyes nap sok ember hal meg a koronavírustól, ezt nagyon komolyan kell venni” – mondta Westbrook.

A márciusban félbeszakadt bajnokság a tervek szerint jövő csütörtöktől folytatódik, minden csapat nyolc mérkőzést játszik még az alapszakaszból, azután indul a rájátszás. A Houston Rockets az első mérkőzését jövő pénteken játssza a Dallas Mavericks ellen.

Tipp: Houston Rockets Hendikep + 6.5 @ 1.44

FOCI TIPPEK INGYEN - Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.