NBA Tippek július 31 - péntek 00:30

A koronavírus-járvány miatt az NBA-szezon a floridai Orlandóban fejeződik be, ahol 22 csapat egy zárt “buborékban” vívja meg a végjátékot. A márciusban félbeszakadt bajnokság a tervek szerint jövő csütörtöktől folytatódik, minden csapat nyolc mérkőzést játszik még az alapszakaszból, azután indul a rájátszás.

NBA Tippek & Promociók 

BET365 – NBA korai kifizetés ajánlat – Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 20 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Így működik:
  1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes (Money Line) piacon bármely NBA mérkőzésre egészen 2020. október 14-én, szerdáig.
  2. Egyszeri fogadásoknál, ha a csapata 20 pontos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetjük függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
  3. Többszörös fogadások és Fogadáskészítő fogadások esetén, ha a Győztes piacon megtett csapata 20 pontos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

NBA Tippek 

New Orleans Pelicans-Utah Jazz, péntek 0:30

Több mint négy és fél hónapos böjt után a kosárlabda szerelmesei ismét élvezhetik az NBA varázslatos világát: elsőként a Utah Jazz és a New Orleans Pelicans összecsapását nézhetik meg.

A Jazz a folytatásra kidolgozott szabályok alapján már biztos résztvevője a rájátszásnak, azaz “csak” a jobb kiemelési helyért küzdhet a nyolcmeccses alapszakaszban. Ezzel szemben riválisának ez a nyolc találkozó élet-halál harc lesz, mivel mindenképpen javítania kell a nyugati főcsoportban elfoglalt tizedik helyén az utószezon eléréséhez.

A New Orleans szörnyen kezdte a szezont, de miután január 23-án végre térdsérüléséből felépülve bemutatkozhatott a csapatban a tavalyi draft első választottja, Zion Williamson, a gárda megtáltosodott. Azóta 11 győzelemre csak nyolc vereség jutott, így versenybe szállt a rájátszásért. A szupertehetségnek családi okok miatt el kellett hagynia a floridai Orlandóban található Disney Worldöt, de kötelező karanténját éppen letöltötte, azaz szerdán már együtt edzett a társaival és így rendelkezésre állhat a csütörtöki nyitányon is.

Tipp: New Orleans Pelicans -2,5 1,90

NBA Tippek 

Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers, péntek 3:00

Nem kell sokat várni az első igazi rangadóra sem, ugyanis rögtön a második találkozón a két Los Angeles-i csapat, a nyugaton első Lakers és a mögötte második Clippers ütközik meg.

Tekintve, hogy csak nyolc meccsből áll az hátralévő alapszakasz, a Clippers-nek vajmi kevés esélye van, hogy elorozza városi riválisa elől az első kiemelést, ugyanis hattal több veresége van. Ráadásul biztosan lesz egy fontos hiányzója Lou Williams személyében. A háromszor is a legjobb hatodik embernek választott irányító ugyan engedélyt kapott az orlandói buborék elhagyására, mert Atlantában temetésen vett részt, csakhogy utána egy sztriptízbárban mulatott, így csapata első két meccsét a kötelező tíznapos karantén miatt ki kell hagynia.

A Lakers alapkezdőjéből Avery Bradley fog biztosan hiányozni, mivel ő úgy döntött, nem kér az újrakezdésből, azaz egyáltalán nem fejezi be a szezont. Ami viszont nagyobb érvágás lehet, hogy a center Anthony Davis szereplése is kérdéses, mivel szemproblémával küzd, amely miatt nem is edz múlt hét közepe óta.

Persze a hiányzók ellenére óriási meccsre van kilátás, mert a Lakers és a Clippers legjobbja, azaz LeBron James és Kawhi Leonard ott lesz a parketten. James minden idők egyik legjobbja, Leonard pedig az egyik legjobban védekező játékos, az ő párharcuk igazi csemege lesz.

Tipp: Los Angeles Clippers 2,50

NBA Tippek 

Brooklyn Nets-Orlando Magic, péntek 20:30

A második nap egy kiesési, vagy ha úgy tetszik, bennmaradási rangadóval indul a Brooklyn Nets és az Orlando Magic között.

A Brooklyn hetedik, az Orlando nyolcadik keleten, márpedig ez óriási különbséget jelent, mert a nyolcmeccses alapszakasz végén a hetedik automatikusan rájátszás résztvevő lesz, a nyolcadikra viszont egy plusz párharc várhat a kilencedikkel, amennyiben az legfeljebb néggyel több vereséggel rendelkezik.

A Nets ebben az idényben egy kórházcsapatra hasonlít, így ez a szereplés is bravúrosnak tekinthető, de ezen a státuszon nem segített a több mint négy és fél hónapos kihagyás sem, a csapat két legjobbja, Kevin Durant és a Kyrie Irving ugyanúgy maródi. Ráadásul márciusban többen megfertőződtek a csapatból a koronavírussal, ennek hatására pedig DeAndre Jordan és Wilson Chandler nem vállalta a folytatást.

Tekintve a Brooklyn hiányzóit, és az Orlando “hazai pályáját”, illetve hogy győzelemmel azonnal előzne, nagy meglepetés lenne ha Magic elszalasztaná ezt az alkalmat.

Tipp: Orlando Magic nyer és pontok száma 211,5 felett 2,70

FOCI TIPPEK INGYEN - Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.