Napoli-Nice, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Napoli-Nice, Bajnokok Ligája, 20 óra 45 perc

Ma este 20 óra 45 perctől a Stadio San Paolo-n a Napoli a francia Nice-t fogadja, a tét a Bajnokok Ligájában való csoportba jutás.

A Napoli az olasz bajnokság 3.-ik helyén végzett 5 pontra a bajnok Juventus-tól, igy 2010-től minden évben a BL-ben játszodtak, tehát sokkal tapasztaltabbak, mint a franciák. A tavalyi szezonban egésszen a nyolcad döntőig jutottak, ahol Maurizio Sarri csapata 2-6-os összesitéssel a BL nyertes Real Madrid ellen estek ki a BL-ből, ekkor kapott ki utoljára a Napoli, azóta már öt hónap telt el. Az erősitések szemponjából nem remekeltek az olaszok a nyári szünetben, de nem is távozott fontos játékos a csapatból.

A Nice utoljára a 60-as évek közepén játszott két alkalommal a BL-ben, ők is a 3.ik helyen végeztek a francia bajnokságban és ennek köszönhető az idei BL szereplésük. A Nice az előző körben is játszodott már, ahol az Európa Liga döntős Ajax ellen sikerült tovább jutniuk, 1-1, valamint 2-2-es összesitéssel.

Valószinü felállás

Napoli: Reina – Hysaj – Maksimovic – Koulibaly – Ghoulam – Hamsik – Jorginho – Allan – Callejon – Mertens – Insigne

Nice: Cardinale – Sarr – Marchand – Dante – Souquet – Koziello – Seri – Srarfi – Lees Melou – Saint Maximin – Plea

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy a hazai csapat -1,5 góllal győz(tehát min. 2 gólos külonbség),amelyre a Winmasters 1,80-as szorzót ad, regisztrálj te is bannerünkről a Winmastershez, magyar felülettel rendelkező nagyon jó és biztonságos fogadóiroda és 15.000 Forintos bónuszban részesülsz.

Óriás szorzó-pontos végeredmény 2-0, 5,25