Napi VB szelvény – 2018 június 25

A 2018-as június 25.-i VB szelvény 3 mérkőzést foglal magába. Olvassátok el a cikket és tudjátok meg mi mire tippelünk.

 

1. Irán – Portugália

Portugália jóvall ellenfele fölött helyezkedik el és nagy szüksége van a győzelemre, hogy megszerezz az első helyet a csoportban, mert úgy nagy valószínűséggel elkerülné Uruguayt.
Nem is kell megemlítenünk, hogy a portugálok rengetek értékes játékossal rendelkeznek, akik közül csak párat említünk meg: Cristiano Ronaldo, Pepe, Joao Moutinho, Bernardo Silva vagy Goncalo Guedes.

Fernando Santos gárdája jó meccset produkált Spanyolországgal is akivel 3-3-ra leikszelt, illetve Marokkóval is, akit 1-0-ra legyőzőtt.
Az ázsiaiak hősiesen védekeztek Marokkó ellen, akiket egy öngólnak köszönhetően győzek le a 95. percben, viszont Spanyolországgal már látszott a keretek közti különbség és 1-0-ra veszítettek, ami szerintem most is meg fog történni, főleg, hogy most a volt EB bajnokk ellen játszanak.
A mi tippünk : Portugália győz @ 1.72 >> tedd a szelvényre

2. Spanyolország – Marokkó

Arra számítok, hogy Spanyolország lazán megnyeri ezt a találkozót.
Játékosai nagyon motiváltak, mivel meg kell szerezniük az első helyet, ellenfelüknek pedig moráljuk a sárga föld alatt van, mivel mindkét meccset elveszítették.
Egyértelmű a két keret közti különbség is, az ibériaiak olyan játékosokkal rendelkeznek akik a Real Madrid, Barcelona vagy Atletico Madridnál játszanak, míg az afrikaiaknál csak pár fontosabb név van, de messze nem olyan nagyok mint az európaiak.
Iniesta és társai nem álltak messze attól, hogy mindkét eddigi fordulót megnyerjék, de Portugália beleszólt és a 88. percben kiegyenlítettek.
A másik oldalon, Marokkó mindkét találkozót elveszítette, és ami még súlyosabb, egyeteln gólt sem szerzett, és ha most sem fog gólt szerezni, szerintem nagy gólkülönbségre fog veszíteni.
A mi tippünk :Spanyolország győz @ 1.38 >> tedd a szelvényre

3. Szaúd-Arábia – Egyiptom

Véleményem szerint Egyiptom az erősebbik csapat, több olyan focistája van, akik az angol abjnokságban játszanak, míg ellenfele játékosai csak a saját bajnokságukban szerepelnek, ami elég gyenge.
Egyiptomnak van néhány értékes csatára, mint Salah, Elneny vagy Trezeguet, szerintem bármelyikük hamar eldöntheti a találkozó sorsát.
Szaúd-Arábia védekezés szempontjából eléggé szenved, Oroszországtól nem kevesebb mint 5 gólt kapott, míg Uruguaytól is hamar gólt kapott, már a 23. percben.
A mi tippünk : Egyiptom a 80. percig gólt szerez @ 1.26 >> tedd a szelvényre

Napi szelvény 2018.06.25 (szorzó 2.99)

Fogadás megtétele