Napi tuti tippek | Ingyen Tippek

Napi tuti tippek tuti tippek sportfogadáshoz (foci, jégkorong, tenisz, kosárlabda) Sportfogadások, fogadással kapcsolatos szakmai tanácsok, statisztikák Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Napi tuti tippek - Foci Tippek

Tippmix tippek ingyen minden nap, foci tippekmegbízható tippmix tippek, tuti tippek mára. A legmegbízhatóbb tippek tippmixhez és totóhoz egyaránt! Ezen az oldalon a legfrissebb foci tippeket találjátok, melyek segítséget nyújthatnak, inspirálóak lehetnek fogadásaitok megtételekor.. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes  VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.

Napi tuti tippek - DUPLA & A NAP SZELVÉNYE

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van.

Sportfogadás stratégia

Profi sportfogadás stratégia és tipmix tippek stratégia 2022.  Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres legyél az internetes sportfogadásokban. Tudd meg, hogy játssz az online fogadásokon, hogy és hol törvényes, tanulj meg profi módra fogadni – money management, fogadási stratégiák, példák fogadások elemzésére és sok egyéb hasznos információ vár itt.

TOP 3 sportfogadási oldal a legjobb szorzókkal

A gond az, hogy nehéz megmondani, hogy melyik sportfogadási oldalak kínálják a magasabb szorzókat, hiszen ez folyamatosan változik. Vannak olyan sportfogadási oldalak, amelyek bizonyos sportokra jobb szorzókat kínálnak, míg másokra alacsonyabbakat, vagy vannak olyanok, ahol a kifizetési ráta magasabb bizonyos fogadástípusokra és alacsonyabb másokra. Lehet, hogy az Unibet kínálja egy adott futballmeccsre a legmagasabb szorzót az 1X2 fogadásra, de a bet365 magasabb szorzót kínál a pontos végeredményre.

Természetesen a szorzók nagyon fontosak. Ezek vezetik, hogy mennyit is fogunk nyerni és annak ellenére, hogy egy 0.05 vagy 0.10 plusz vagy mínusz nem tűnik nagy dolognak első ránézésre, hosszú távon elég sokat számíthat. Mennyire sokat? Az attól függ, de jelentheti akár a különbséget a profit és a mínusz között. Minél több fogadást kötünk és minél magasabb téten játszunk, annál inkább számítani fog a szorzók értéke, még akkor is, ha szabad szemmel ezt nem vesszük észre. Ne is beszéljünk azokról, akik többszörös fogadásokat kötnek. Képzeld el, hogy egy szelvényre 10 tippet teszel, mindeniknek 2.00 a szorzója, míg egy másikra szintén 10 tippet teszel, de ezek szorzója 1.95. az első szelvénnyel 1,024 lesz a szorzód, a másodikon mindössze 795, tehát egyetlen szelvénnyel 20%-kal kevesebbet nyersz.

Ez is az egyik ok, amiért én egyszerre több oldalon is játszom, vagyis ott teszem meg mindenik fogadást, ahol magasabb a szorzója, így maximálisan kihasználhatom a legjobb szorzókat. Természetesen vannak kivételek is, mint amikor egy bizonyos promóciót szeretnék kihasználni, vagy egy adott fogadás érdekel, ami nem sok helyen található meg, olyankor a szorzók veszítenek fontosságukból. Természetesen ez nem fordul elő túl gyakran.
Most ne gondoljatok arra, hogy tényleg az összes Magyarországon működő sportfogadási oldalon van fiókom, közel sem. 3 sportfogadási oldalra koncentrálok, azokra melyeknél úgy gondolom, hogy a szorzók jók és emellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak (stabil oldal, gazdag kínálat a sportok terén, jól működő élő fogadási felület, élő chates vevőszolgálat stb.). A fentieket figyelembe véve lássuk melyek azok az irodák, amelyeknél jók a szorzók és én ajánlom őket.

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft


A Bet365 többtíz sportágban, több ligaszinten kínál fogadásokat. Az ajánlatában minden népszerû sportág található, de vannak olyanok is, amikrõl minden bizonnyal nem sokat tud. Egy szóval – rengeteg a mérkõzés. És minden meccs sok plusz fogadást jelent. Alapfogadásokon kívül fogadhatunk szögletekre, sárga- és piros lapokra, lesekre, sõt az egyes játékosokra vonatkozó speciális fogadásokat is köthetünk. A fogadások egyesével, többszörösen ill. sokfajta rendszer szerint is köthetõk.

Ha a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetõjévé válik. Csak itt nézheti “élõben” a legfontosabb fociligák mérkõzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat az egész világról. Semmilyen földi- vagy kábeltelevízió nem tud olyan sok sportközvetítést biztosítani, mint a Bet365. Az egyetlen feltétel, hogy pozitív egyenleggel rendelkezzünk a fiókunkban. Brit céghez méltóan nem hiányozhatnak a ló- és kutyaverseny közvetítések sem. Mi másra van szüksége egy igazi sportrajongónak? Válaszoljon saját magának.

UNIBET
Legjobb Mobil fogadások

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A szakportálok alapján a kifizetési ráta 95% körüli. Jó szorzókat találhatunk főként a foci 1X2 fogadásokra, de a mérkőzés győztesére is egyéb sportokban. Az Unibet rendelkezik a legtöbb játékossal hazánkban, tehát bizalommal fogadhatsz itt. Nyiss fiókot most!
Bet365 – a világon a legnépszerűbb fogadóiroda, ami nem csoda, hisz a kifizetési ráta 96%, a legjobb az élő fogadási platform, ingyenes HD élő közvetítéseket is kínál több ezer eseményre, magyar nyelvű élő chates vevőszolgálat is van és a kifizetéseket gyorsan végrehajtja. Nyiss fiókot most!

RABONA
Magas szorzók a futballra

Üdvözlő bónusz 120% akár 35.000Ft

Annak ellenére, hogy újabb oldal (2019-ben indult), remek szorzókat kínál főként futball és tenisz terén, kifizetési rátája pedig 95%. Ezen kívül rengeteg a heti promóció, az üdvözlő bónusz 35.000 forint, szintén van magyar vevőszolgálat chaten, a kaszinóban pedig hatalmas jackpotokat találni. Nyiss fiókot most!

Figyelem! Ha feliratkozol az alábbi fogadóirodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.