Napi Triplázó november 25 TippmixPro Szorzó 4,61 Potenciális nyereség 46*100 Ft

Triplázó tippmix tippek – Napi Triplázó november 25 TippmixPro Szorzó 4,61 Potenciális nyereség 46*100 Ft. Regisztrálj itt a WINMASTERS  irodához és egy 15.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 4,61 a lehetséges nyeremény 46.100 forint.

Napi Triplázó november 25 TippmixPro

1. Borussia Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk Sportfogadás Tippek – 2020. november 25. 18:55
M´gladbach nem vesztett az utolsó 6 mérkőzésén.

Shakhtar Donetsk nem vesztett az utolsó 10 mérkőzésén vendégként.

 

2. Liverpool – Atalanta Sportfogadás Tippek – 2020. november 25. 18:55
Diogo Jota Liverpool csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Duvan Zapata 3 alkalommal talált a kapuba a Atalanta színeiben.

Liverpool nem vesztett mérkőzést az utolsó 8 mérkőzésén.
4 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Liverpool.
 

3. Bayern München – Red Bull Salzburg Sportfogadás Tippek – 2020. november 25. 21:00
B. Munich nem vesztett mérkőzést az utolsó 11 mérkőzésén.

B. Munich nem vesztett az utolsó 20 mérkőzésén.
B. Munich csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van a A csoport UEFA Bajnokok Ligája ligában.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Napi Triplázó, Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.