Napi Triplázó január 22. Szorzó 3,28 Potenciális nyereség 32*800 Ft

Napi Triplázó tippmix tippek

Concept for web banner sports betting statistics. Flat design icons for sports theme. Football betting. Vector EPS10

Napi Triplázó január 22. Szorzó 3,28 Potenciális nyereség 32*800 Ft

Napi Triplázó január 22. Szorzó 3,28 Potenciális nyereség 32*800 Ft.  Regisztrálj itt a UNIBET irodához és egy 20.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 3,28 a lehetséges nyeremény 32.800 forint.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban!

Napi Triplázó január 22.

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund

M´gladbach hazai mérlege ebben a szezonban: 4-4-1.
M´gladbach nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.
Lars Stindl M´gladbach csapatának legjobb góllövője 9 góllal. Erling Haland 12 alkalommal talált a kapuba a Dortmund színeiben.

Maastricht – Helmond Sport

Ha hazai pályán játszanak, Maastricht Helmond ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Joeri Schroijen Maastricht csapatának legjobb góllövője 8 góllal. Karim Loukili 8 alkalommal talált a kapuba a Helmond színeiben.
Helmond nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.

Paris SG – Montpellier

A Montpellier nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén.
Kylian Mbappe PSG csapatának legjobb góllövője 12 góllal. Andy Delort 9 alkalommal talált a kapuba a Montpellier színeiben.
PSG nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Napi Triplázó, Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *