Napi Tipp: CONCORDIA Chiajna – Fc. DINAMO, Románia 1. Liga – 2018.10.29

Napi tipp – Concordia – Dinamo – 2018.10.29

A román első liga őszi szezonja a Concordia – Dinamo mérkőzéssel zárul a chiajnai szintetikus pályán. A bukaresti gárdának mindenképp győznie kell, ha nem akarja az első fordulót a kiesőzónában selejtező csapatok között zárni. Mircea Rednic határozott lépésre szánta magát, játékosai nem kapnak fizetést egészen addig, amíg vissza nem kerül a csapat a play-off-ot érő helyek valamelyikére, így maximális erőbedobásra számíthatunk a pályán Dan Nistor-tól és társaitól.

   

Related image Concordia Chiajna
Dorinel Munteanuval a kispadon, 3 remek mérkőzést tudhatnak maguk mögött, melyek közül külön kiemelendő a FCSB elleni győzelem idegenben. Az előző fordulóban azonban hidegzuhanyként érte a 4 – 0-s vereség az utolsó FC Voluntari-al szemben. Sokkal jobban teljesítenek idegenben ellentámadásokkal, mint mikor otthon lelkiismeretesen fel kell építeniük a támadásokat. A Chiajna-i műfüves pályán csupán az újonc Hermannstadt csapatát tudta legyőzni, míg 3- 0 arányban kikapott hazai nézői előtt mind a Sepsitől, mind pedig az Astra-tól. Az előző fordulóban Voluntari-on a védekezés volt a csapat gyengepontja. Most sem lesz ez másként, hiszen Stefan Barboianu piros lapot kapott ezért nem játszodhat.
Valószínűsíthető kezdő 11: Greab – Matei, Leca, Marc, Albu – Prepelita, Gorobsov – Deaconu, Bawab, Gradinaru – Guessan.

    

Image result for dinamo bucuresti Dinamo Bukarest
A klub vezetősége elégedetlen volt a Claudiu Niculescu teljesítményével is edzőként (aki Florin Bratu-t követett a kispadon), ezért a tapasztalt Mircea Rednic-et kérték fel. A cél természetesen a play-off-ba való bejutás. Rednic megállapította, hogy a fegyelemmel nagy gondok vannak a csapatnál és ezért drasztikus intézkedéseket hozott: az edzésről való késés első alkalommal 500 euró büntetéssel jár, a másodiknál már a duplájára nő ez az összeg. Ezen felül a fizetéseket is elhalasztotta két hónappal, ennyi idő áll a csapat rendelkezésére, hogy a 7. helynél előrébb jussanak a bajnokságban. Az értékét tekintve a Dinamo megéremelné a play-off-os helyezést olyan játékosokkal mint Dan Nistor, Penedo, Hanca, Gomelt, Katsikas, Mezague, Salomao, Gicu Grozav, Ivan Pesic, Daniel Popa vagy Subotic. A “kutyák” edzője nem zárja ki Ante Puljic visszatértét sem, aki jelenleg az Al Faisaly játékosa: „Ha gondjai vannak ott, több mint biztos, hogy hozzánk fog visszatérni, de ezt meglátjuk majd a télen.”
Valószínűsíthető kezdő 11: Penedo – Corbu, Katsikas, Mezague, S. Popovici – Cooper, Gomelt – Hanca, D. Nistor, Salomao – Subotic.

Szorzók Concordia – Dinamo

Tippek Concordia – Dinamo
A Chiajna és Dinamo közti párharcok nagyon ritkán végződnek döntetlennel. Ha ez alkalommal is kizárjuk az egál lehetőségét, a mérleg nyelve mindenképp a vendégek irányába mozdul el.
A Dinamo minőségi játékosokkal rendelkezik a liga jelen szintjéhez mérten, sőt mi több a cserejátékosai is értékesek. Az előző mérkőzésen Delorge, Robert Moldoveanu és Daniel Popa csereként álltak pályára, míg Dan Nistor és Corbu el voltak tiltva.
A Concordia ezzel szemben csak egy jól szervezett védelemre és gyors ellentámadásokra építhet Buessan, Batin, Bawab vagy éppen Petre Ivanovici által.
A klub vezetősége által meghozott döntések alapján, arra számíthatunk, hogy a Dinamo megtöri végre 6 mérkőzés óta tartó nyeretlen sorozatát a bajnokságban.

   Tipp: Dinamo győzelemszorzó 1.80 a CasiniaBET -nél.

Regisztrálj és fogadi itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App