Napi szelvény Spanyolország La Liga – fogadások szelvény 2019 május 18-19 (szorzó 32.94)

💥 Levágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk emailt az 📧 [email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB – unkban.

   

 

A Primera Division utolsó fordulójára ajánlunk egy szelvényt. Összorzója 32.94 és 8 mérkőzésből áll. Szombati és vasárnapi meccsek is vannak rajta, az első 13:00 órakor kezdődik.

Az utolsó fordulót az Atletico Madrid nyitja, aki a Levante otthonába látogat. Annak ellenére, hogy mindkét csapat teljesítette célját, és egy látványos meccsre számítok. A forduló legkeményebb meccse valószínűleg a Sevilla vs Athletic Bilbao. A Getafe-t egy utolsó lépés válassza el a BL-be vezető helyektől, de ehhez le kell győznie a Villareal-t. A Real Madrid otthon fogadja a Betis-t, akit én nagyon kedvelek. Barcelona a Kupadöntő előtt az Eibar otthonába látogat, aki nagyon kényelmetlen csapat tud lenni.

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!