Napi szelvény – KÉZILABDA – 2019 január 10

Napi szelvény – KÉZILABDA – 2019 január 10

A mai kézilabda napi szelvény 2 román bajnoki meccsből áll, az első két helyezett is hivatalosan debütál 2019-ben, az összszorzó értéke 2.10, az első meccs pedig 16:30 órakor kezdődik.

A CSM Bukarest a télen elveszítette mindkét átlövőjét, Amanda Kurtovic és Cristina Neagu is súlyos sérüléseket szenvedtek, de a “tigrisek” nélkülük is kell tudjanak boldogulni, ezért bízom a CSM Bukarest-Gloria Buzau találkozót illető tippemben. Románia bajnokának nagyon értékes kerete van, ezenkívül Dragan Dukic egy nagyon jó edző, aki a román bajnokságban tud boldogulni két sztárja nélkül is. A CSM Bucuresti mindenképp a győzelemre fog hajtani, minél nagyobb gólkülönbséggel, mivel a csapatnak nagy szüksége van erre, hogy bebizonyítsák, továbbra is ők a legjobbak Romániában. Egy erős odavágóra számítok a bukarestiek részéről, a két átlövő helyettesítői mindenképp sok gólt szeretnének szerezni, hogy megmutassák, hogy a jövőben is sikeresen megállják a helyüket az első 7-esben.

Szorzó 3.31!

 

Napi szelvény – KÉZILABDA – 2019 január 10

 

Kézilabda / CSM Bucuresti vs. SCM Gloria Buzau, Nemzeti Bajnokság, Nők, Románia

  Tipp CSM Bukarest – Gloria Buzau: CSM Bukarest hendikep győzelem -7.5 gól! — Szorzó 1,75 >> KATT IDE és fogadj!

 

 

Kézilabda / SCM Ramnicu Valcea vs. Universitatea Alexandrion Cluj-Napoca, Nemzeti Bajnokság, Nők, Románia

  Tipp HC Ramnicu Valcea – ‘U’ Jolidon Kolozsvar: HC Ramnicu Valcea hendikep győzelem – 7.5 gól! — Szorzó 1.89 >> KATT IDE és fogadj!

 

Napi szelvény – KÉZILABDA – 2019 január 10 – UNIBET

Sok sikert és szerencsés tippeket!

Fogadás megtétele