Napi szelvény – Franciaország Ligue 1 – 2019 május 4-5 – Ingyentippek.com

💥 Mielőtt belevágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes  ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk 📧 emailt az [email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkban.

A 34. forduló szelvénye nyerő volt, szorzója 6.00. A Ligue 1 35. fordulójának legérdekesebb mérkőzése a PSG vs. Nice meccs lesz, melyre szombat este kerül sor, a tippem szorzója 1.70, mely nyereséget kellene hozzon tekintve a PSD helyzetét. 4 eseményt választottam ki, remélem, hogy mind nyerők lesznek. A hétvégi Ligue 1 napi szelvény összszorzója 5.39.

Az első találkozóra szombaton 17:00 órától kerül sor. Sok sikert!

Regisztrálj az alábbi banneről a CampoBet (50.000 forint) fogadó irodához, ahol magyar felület és ügyfélszolgálat vár titeket, távolról leggazdagabb bónusz ajánlattal.