Napi szelvény – DUPLÁZÓ 2019 június 1

TIPPMIX BLOG Napi Duplázó május 8

 

ÚJ!!!
Weboldalunk egy újabb meglepetéssel vár titeket,főleg azoknak a  sportfogadóknak akik más szintre szeretnének térni, és nem csak hobby  szinten fogadnak, hanem szeretnének havi jövedelmet szerezni ebből a  tevékenységből, nem igérünk meggazdagodást, hanem havi profitot,  ismételjük.

 

Napi szelvény 2019 június 1– Szeretném a hónapot jól indítani és ugyanúgy zárni. A hónap első napjára egy elég jó szorzójú, 4.09-es szelvényt állítottam össze. 3 eseményből áll, az első 16:00 órakor kezdődik. Addig meg lehet tenni a szelvényt, természetesen ha megbíztok benne.

A nap szelvénye, napi duplázó, június 1, 2O19

Habár nem volt a nyeremény túl nagy sikerült a hónapot profiton zárni. Bizok abban, hogy sikerül jól kezdeni ezt a hónapot, a szelvény két eseményből tevődik össze, egy foci esemény, valamint egy tenisz a Rolland Garrosról.
Az összszorzó 2,21 nézd meg mit fogadtam

 

1.Fabio Fognini vs Roberto Bautista Agut, 12 óra

Ahogy a szorzók is mutatják egy nagyon szoros összecsapás, nem hinném, hogy egyik játékosnak sem sikerül 5 játékot összekötni.
Mindkét játékos nagyon jól szerepel salakon, nagyon jó a védekező játékuk és szerintem a végén nem lessz nagy a különbség a mérkőzés végén.
Szerintem hosszú szettek lesznek.
Fognini nagyon jó formát mutatott salakon, a spanyol pedig nem vesztett még szettet a turnén.
Mindkettő jól adogat.
Az ATP ranglistán is csak 9 hely választja el a két játékost.
Tipp, sorozatban nyertes game 4,5 alatt, 1,75 szorzó, Katt Ide és tedd meg a szelvényre

 

2.Sirius vs Djurgarden 17 óra

Egy gólokban gazdag mérkőzésre várok, két gól szerintem mindenképp lessz.
Két olyan csapatot fogunk látni akik mindketten jól szerepelnek ami a támadó játékot illeti,a Sirius átlaga hazai pályán majdnem két gól, a vendégek a bajnokság egyik legjobb csapata Svédországban.
Az utolsó hét mérkőzésen a vendégek minimum 2 gólt rúgtak.

Ne feledjuk el, hogy a Sirius védelme egyik leggyengébb hazai pályán,az utolsó 4 mérkőzésből, három mérkőzésen minimum 6 gólt született.
Tipp, over 1,5 gól 1,26 szorzó, Katt Ide és tedd meg a szelvényre

 

Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes VIP KLUB-unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.

Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk emailt  
a [email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes VIP Klubba!

Mai duplánk két La ligás mérkőzésből tevődik össze, amely segítségével ismét megduplazhatjuk a tőkenket!

 

Mai duplánkat ismét az Unibetnel játszuk,mivel első fogadasunk 20.000 forintos kockázatmentes ! Regisztrálj te is az Unibethez bannerunkrol és részesülj akciónkban!