Napi szelvény 2019 május 29

Napi Szelvény június 28

💥 Levágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk emailt az 📧[email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB unkban.

 

Napi szelvény – 2019 május 29 – a szerdai napra elég szerény az ajánlat véleményem szerint. Ezek ellenére, találtam pár tipet, melyeket összerakva egy szelvényre, született egy 4.54-os összszorzó. 4 eseményből áll, és 19:10 óráig lehet megtenni.

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!