Napi szelvény 2019 június 2

Napi Szelvény június 28

💥Napi szelvény 2019 június 2 –  Levágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk emailt az 📧[email protected] email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB unkban.

Napi szelvény június 2, Napi szelvény május 31

 

Napi szelvény június 2

3.85-as szorzóval állítottam össze egy 4 eseményből álló szelvényt, amelyet 18:00 óráig lehet megjátszani, amikor az első mérkőzés kezdődik.

 

Sandefjord – Sogndal (18:00) tipp

A Sandefjord az esélyesebb, 11 hellyel áll előbb a rangsorban ellenfelénél. A hazai pálya előnye is mellette szól, nem hibázhat közönsége előtt. Az eddigi 4 hazai mérkőzésén ebben a bajnokságban veretlen.
A Sogndal 4 alkalommal játszott idegenben eddig, de egyszer sem tudott nyerni. A legutóbbi látogatásakor a Komplett Arena-ból egy pontot sem tudott haza vinni.
Tipp: 1 vagy 2szorzó 1.22; Kattints IDE a fogadáshoz!

KFUM – Notodden (18:00) tipp

A KFUM a 3. helyen áll, míg ellenfele csupán utolsó előtti. Fontos megjegyezni, hogy otthon játszik, ami nagy előny lehet. A feljutásért harcol, ezért nem engedheti meg a hibát magának. Az utolsó 3 hazai mérkőzését megnyerte és azt hiszem, hogy ez most is így lesz.
A Notodden eddig 5-ször játszott idegenben, amiből 4-et elveszített.
Tipp: KFUM győzelem @ szorzó 1.50 ; Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Napi szelvény június 2

 

Start – Skeid (18:00) tipp

A Start erősebb ellenfelénél, ami látszik a bajnokságban elfoglalt helyeken is, hiszen nem kevesebb, mint 8 hely választja el őket egymástól. Hazai pályán fog játszani. Utolsó 4 hazai meccséből 3-at megnyert, jól szerepel.
A Skeid idegenben nem szerepel jól, előző 5 ilyen találkozójából 4-et elveszített. Újonc, míg ellenfele azért küzd, hogy egy ligával fennebb kerüljön.
Tipp: Start győzelem @ szorzó 1.50 ; Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna (20:00) tipp

A Gaz Metan biztosan győzelemmel szeretné zárni a play out-ot. Az első helyen áll, míg ellenfele az utolsón. Hazai pályán, gyepen fog játszani, míg ellenfele a műfűhöz van szokva. A sibiu1000.ro szerint Edward Iordanescu határozottan kijelentette, hogy nem vakációs hangulattal állnak a találkozóhoz. Az erdélyi együttes utolsó 2 meccsét kapott gól nélkül nyerte, remek a játékkedv a csapatnál.
A Concordia előző 5 meccséből 4-et elveszített. Az idei 3 egymás elleniből 2-t a Gaz nyert meg.
Tipp: Gaz Metan Medias győzelem, szorzó 1.44. Kattints IDE a fogadáshoz!

Napi szelvény június 2

Napi szelvény június 2

15.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!

 

Napi szelvény június 2