Napi szelvény 4 június

Napi Szelvény június 28

Napi szelvény 4 június

Napi szelvény 4 június. Napján egy újabb remek szorzójú szelvénnyel térek vissza, amely 4.18-as összesen. Az U20-as világbajnokságról, valamint a finn és a spanyol másodosztályból választottam a mérkőzéseket. 17:30-ig lehet rá fogadni, amikor az első 2 mérkőzés kezdődik.

Napi szelvény 4 június    Napi szelvény 4 június

Tippek a napi szelvényról – 2019.06.04

 

Franciaország U20 – USA U20 (17:30)

A franciáknak mindig nagyon tehetséges és értékes fiatal játékosai voltak. Biztos, hogy a cél a trófea elhódítása és most már a kieséses szakaszban járunk. A keretben olyan csodagyerekek vannak, mint Lafont, Zagadou, N’Dicka vagy Moussa Diaby. Remekül teljesített eddig a VB-n, 3 mérkőzéséből 3 győzelmet könyvelhetett el.
Az USA U20 válogatottjának elég könnyű csoportja volt, Qatar, Nigéria és Ukrajna voltak ellenfelei. Az első 2 szerény válogatott, de a 3-nak sikerült 2-1-re győznie. Az amerikai együttes legtöbb játékosa gyengébb csapatoknál játszik.
Találkoztak ezen kívűl még idén, akkor döntetlen volt, de a franciák sok „cserejátékost” használtak.
Tipp: Franciaország U20 győzelem @ szorzó  1.57 ; Kattints IDE a fogadáshoz!

Napi szelvény 4 június

Argentína U20 – Mali U20 (20:30)

Csak az argentin válogatottat látom képesnek arra, hogy ezen a mérkőzésen 2 gólt szerezzen. A támadásban olyan neveket találunk, mint Barco, Gaich vagy Urzi, akikért az európai csapatok állnak sorban. Leo Messi utódjai előző 5 találkozóján átlépték a 2 gólos küszöböt.
A másik oldalon Mali U20-as válogatottja megmutatta, hogy van támadóereje. Mindhárom eddigi mérkőzésén a VB-n minimum 2 gólt szereztek. Nem hiszem, hogy beállnak védekezni, hiszen szinte biztosan fognak gólt kapni.
Megjegyzendő, hogy a védelmek bizonytalankodnak még ebben a korcsoportban.
Tipp: több, mint 1.5 találat a mérkőzésen @ szorzó 1.30. Kattints IDE a fogadáshoz!

Napi szelvény 4 június

Napi szelvény 4 június- Haka – Ekenas (17:30)

A Haka az erősebb együttes és mindenképp győznie kell. Az 1. helyen áll és 3 ponttal megerősítené ezt. Nagyon fontos, hogy elsőként végezzen, mert csak így juthat fel egyenesen a felsőbb ligába. Eddig 6 fordulót játszott, amelyen veretlen, mi több, 5-t meg is nyert.
A 7. helyezettel néz szemben, egy olyan ligában, ahol mindössze 10 csapat van. Az Ekeknas eddig kétszer játszott idegenben, mindkét mérkőzést elveszítette. Az utolsó 4 látogatásából ennél az ellenfélnél 3 alkalommal kikapott és azt hiszem, hogy ez most is így lesz.
Tipp: Haka győzelem @ szorzó 1.41. Kattints IDE a fogadáshoz!

Napi szelvény 4 június – Zaragoza – Numancia (21:00)

Az Estadio de la Romareda-n nem számíthatunk látványos mérkőzésre. A spanyol másodosztályban zártabb focit játszanak, ezért nem hiszem, hogy sok gól fog születni. Ugyanakkor a csapatok jók a támadójátékban, így legalább egy gólra számítok. Egyiküknek sincs különösebb oka, hogy beálljon védekezni. A Zaragoza 7 hazai mérkőzéséből 6-on 1-3 gól született, míg a Numancia 11 idegenbeli meccséből 9-en 1, 2 vagy 3 találatot jegyezhettünk. Az utolsó 7 egymás ellenin is 1-3 gól esett. A heraldo.es szerint nincsen jelentősebb hiányzó egyik csapatnál sem.
Tipp: összesen 1-3 gól a mérkőzésen @ szorzó  1.44. Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Napi szelvény 4 június    Napi szelvény 4 június