Napi szelvény 2018 szeptember 7.

Napi szelvény 2018 szeptember 7.

A 2018 szeptember 7.-i napi szelvényre 3 UEFA Nemzetek Ligája mérkőzést választottunk. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz. A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az indokokat, amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 7 (szorzó 2.92)

 

1. Tippek Törökország – Oroszország (20:45)

Két nagyjából egy kategóriájú csapat fog összecsapni, így a Trabzon aránában a hangulat úgy gondolom, hpogy a házigazdáknak fog kedvezni.
Törökország jól boldogul saját pályán, az utolsó 10 mérkőzése során csak 2 vereséget jegyzett, a másik 8 mérkőzésen pedig nem született 4-nél több gól.
Oroszország az utolsó 6 kiszállása során egy győzelmet jegyzett, tehát nem boldogul valami jól idegenben, a másik 5 mérkőzésen pedig csak 1 alkalommal született több mint 4 gól.
A két csapat 2016-tól mostanáig 2 alkalommal találkozott, mindkét mérkőzésen leikszeltek, 1-1, illetve 0-0-ra, és most is hasonló eredményre számítok

  Tipp: 1X és kevesebb mint 4.5 gól, szorzó @1.30 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Litvánia – Szerbia (20:45)

Szerbia egyértelműen az erősebb csapat, kerete sokkal értékesebb,ugyanakkor ő szerepelt az idei VB-n is.
Kolarov és társai az utolsó 6 kiszállásból 4-et megnyertek, csak Ausztria és Dél-Kórea tettek keresztbe nekik.
Litvánia az utolsó selejtezők során hazai pályán kikapott Szlovákiától,Skóciától és Angliától is, így nyilvánvaló,hogy nem egy erős csapat.

  Tipp: Szerbia győz, szorzó @1.45 >> katt ide és fogadj

3. Tippek Olaszország – Lengyelország (20:45)

Olaszország annak ellenére, hogy lecsúszott az idei VB-ről, még mindig a nemzetközi foci egyik nagyhatalma marad, úgy gondolom, hogy jó játékot produkálhat , főleg hogy hazai pályán is játszik.
Az olasz válogatottba behívott játékosok listáján olyan játékosok szerepelnek,mint Insigne, Immobile, Balotelli, Zaza vagy Belotti,és én úgy gondolom,hogy bármelyikük könnyen eldöntheti a találkozó sorsát.
A Squada Azzurra az utolsó 5 hazai mérkőzésből 4 találkozón legalább 1 gólt szerzett a 70. percig, és én úgy gondolom,hogy most is megteheti.
Lengyelország védekezése nem a legkiválóbb, az utolsó 3 kiszállásán legalább 1 gólt kapott minden alkalommal, köztük a szerény Örményországtól is.

  Tipp: 1X és több mint 1,5 gól ,  szorzó @1.41>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 7 (szorzó 2.92)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App