Napi szelvény 2018 szeptember 6.

Napi szelvény 2018 szeptember 6.

A 2018 szeptember 6.-i napi szelvényre 3 tippet választottam, illetve 3 mérkőzést az UEFA Nations League-ből. A, C és D csoportbeli mérkőzésekről van szó, melyek nagy eséllyel nyerő tippek lesznek.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 6 (szorzó 2.95)

 

1. Tippek Kazahsztán – Grúzia (16:00 órától)

Véleményem szerint Kazahsztán az erősebb csapat, Astana gyakran szerepelt a BL-ben, illetve az Európa Ligában, és a legtöbb válogatott játékos is ennél a klubcsapatnál játszik.
A házigazdák mellett szól a hazai pálya is, műpályán fognak játszani, amihez a kazahsztáni játékosok szokva vannak, és az előző selejtezők során 5 parbajból 3 alkalommal nem veszítettek.
Grúzia ai idei VB selejzetők során egyetlen meccset sem nyert, tehát elég szerény csapat.
2016-ban Tbilisi-ben a két csapat barátságos mérkőzést játszott, a grúziaiak akkor sem tudtak nyerni, és szerintem most sem fognak.

  Tipp: dupla esély 1X, , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Németország – Franciaország (20:45 órától)

Németország egy olyan csapat aki szereti és tudja is birtokolni a labdát, saját szurkolói előtt fog pályára lpni, ezért arra számítok, hogy uralni fogja a találkozót, és hogy Franciaország elég ritkán fogja tudni megközelíteni Neuer kapuját, ennek oka lehet az is, hogy az idei VB megnyerése után lazán fogják venni a dolgokat.
A németek az oroszországi VB-n egy csapatnak sem adtak esélyt 3-nál több szögletre, ez pedig szerintem sokat elárul a játékstílusukról.
A gall kakas válogatottja egyetlen VB-s mérkőzésen sem tett szert 5-nél több szögletre, összesen 7 találkozóról beszélünk.
Az utóbbi 3 évben 3 barátságos mérkőzést játszodtak, és a “Les Bleus”-nek csak egy alkalommal volt több mint 5 szöglete.

  Tipp: Franciaország kevesebb mint 5,5 szöglet,, szorzó @1.44>> katt ide és fogadj

3. Tippek Norvégia – Ciprus (20:45 órától)

Szerintem Norvégia erősebb mint ellenfele, úgy gondolom, megnyerheti a találkozót, főleg hogy saját pályán is játszik.
A skandinávok 4 győzelmet jegyeztek, igaz mind barátságos mérkőzések alkalmából, de ez jót tett a játékosok moráljának, és amúgyis jól játszanak hazai pályán, az elmúlt selejtezők során 5 ottani mérkőzésből 3-at megnyertek.
Ciprus padlón van ami a kiszállásokat illeti, és kivéve a Gibraltar-i kiszállást, a másik 4 idegenbeli találkozót elveszítette, mindegyiket 0-ra.
Az egymás elleni találkozókon az északiak fölényesen vezetik a statisztikát, akik megnyerték az eddigi 9 ilyen mérkőzést, igaz, az utolsó ilyen találkozó 5 éve volt, tehát a statisztika annyira nem releváns.

  Tipp: Norvégia győz, szorzó @1.41>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 6 (szorzó 2.95)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App