Napi szelvény 2018 szeptember 5.

Napi szelvény 2018 szeptember 5.

A 2018 szeptember 5.-i napi szelvényre 2 tenisz mérkőzést és egy lengyel 2. ligás meccset választottam.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 5 (szorzó 3.16)

 

1. Tippek Warta Poznan – Bytovia Bytow (17:00 órától)

A vendégcsapat sokkal jobb formában van mint a házigazdák, ezt mutatja a ranglista is, a két csapatot 13 helyezés válassza el egymástól.
Warta Poznan zsinórban 3 vereséget jegyzett, tehát a játékosok morálja eléggé padlón van, otthon pedig nem igazán jatszanak jól, a 3 meccsből csak 1-et nyertek meg.
Bytovia a jelenlegi idény 7 mérkőzéséből csak egy találkozón veszített, az hazai pályán történt, tehát idegenben eddig veretlen.

  Tipp: dupla esély 2X, , szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Marin Cilic – Kei Nishikori (18:00 órától)

Marin Cilic ellenfele fölött helyezkedik el az ATP ranglistán, igaz csak 12 helyezéssel van fennébb, de szerintem több esélye van a győzelemre, mivel fizikuma jobban megfelel ennek a típusú pályának.
A horvát teniszező 3-0-ra győzte le a belga Goffint, és egész jól szerepelt a cement pályán ebben az idényben, csak a legendás Nadal és Djokovic győzték le.
Kei Nishikori kikapott Cincinnati-ban Stan Wawrinka-tól, aki nincs jó formában, Torontóban pedig Robin haase-től, tehát nem igazán van most toppon.
Az utolsó 2 egymás elleni találkozón mindkét alkalommal Cilic nyert, én úgy gondolom, most is képes lesz rá.

  Tipp: Marin Cilic győz, szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

3. Tippek Carla Suarez Navarro – Madison Keys (18:00 órától)

Madison Keys a jobb játékos kettőjük közül, 10 helyezéssel előbbre van mint ellenfele, és a szurkolók támogatását is élvezheti, mivel a turnét abban az országban szervezik, ahol ő is született.
Az amerikai teniszezőnek szinte tökéletes teljesítménye volt ezen a US Open-en, a 4 mérkőzése során csak egy szettet veszített el.
Carla Suarez Navarro egyszer nyert ezen a tornán 0-ra, igaz akkor Sharapova ellen tette, de az orosz teniszező már egy jó ideje nem nyűgőz le.
A két teniszező 3 alkalommal találkozott, mindig Keys nyert, tehát morál szempontjából is van egy előnye ellenfeléhez képest.

  Tipp: Madison Keys győz, szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 5 (szorzó 2.82)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App