Napi szelvény 2018 szeptember 4.

Napi szelvény 2018 szeptember 4.

A 2018 szeptember 4.-i napi szelvényre 2 tenisz tippet választottam a US OPEN-ről, illetve egy foci tippet a 2. svéd ligából. Úgy gondolom, jó eséllyel nyerő szelvény lesz, de fogadjatok felelősségteljesen , mivel az ajánlatok listája nem volt valami gazdag és nehezen kaptam meg ezeket a tippeket is.
A továbbiakban bemutatom a 3 tippet, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 4 (szorzó 3.16)

 

1. Tippek Rafael Nadal – Dominic Thiem (17:00 órától)

Rafael Nadal nem boldogul rendkívül jól ezen a fajta pályán, ezért arra számítok, hogy ellenfel fog némi gondot okozni neki.
Az ibériai már elveszített egy-egy szettet Basilashvili és Kachanov-al, akik az ATP ranglistán a mostani ellenfél alatt helyezkednek el.
Dominic Thiem eddig egy szilárd játékról tett bizonyságot, és nagyon jó meccs van mögötte, 3-0-ra nyert Kevin Anderson ellen.
2018-ban az osztráknak sikerült is legyőznie Nadal-t Rómában, a kedvenc pályáján, a salakon.

  Tipp: Dominic Thiem minimum 1 szettet nyer, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Sloane Stephens – Anastasija Sevastova (17:00 órától)

Jelenleg Sloane Stephens a jobb játékos, 15 helyezéssel előbbre van mint ellenfele, ezenkívül a közönség is neki szurkol, mivel amerikai.
Simona halep ellenfele a Roland Garros döntőjéből a US OPEN trófea tulajdonosa, aki szeretné megvédeni ezt a címét, és szerintem minden esélye megvan rá, mivel jobb formában van, az utolsó meccsén 2-0-ra verte Mertens-t.
Anastasija Sevastovat a tavaly pont Sloane Stephens ejtette ki, ezért mindenképp hátrányos helyzetből indul, főleg, hogy még soha nem nyert ellene.

  Tipp: Sloane Stephens győz, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

3. Tippek Gefle – Orgryte (19:00 órától)

Orgryte ellenfele fölött helyezkedik el, 8 helyezéssel előbbre van, ezért úgy gondolom, hogy egy pozitív eredményt jegyezhet ezen a kiszálláson.
Az eddigi 10 kiszállása során az idei Superettan-ban csak 3 meccset veszített el, a másik 7 meccsből pedig csak egy alkalommal vezetett az ellenfél a félidőben.
Gefle jelenleg nagyon gynegén áll, 3 olyan meccs van mögötte, ahol nem szerzett gólt, ha pedig most sem fog, akkor elég egyértelmű, hogy egy félidőt sem tud megnyerni.
Az utolsó 3 egymás elleni meccs során a mostani vendégcsapat veretlen volt, csak egy alkalommal ikszeltek le, akkor már a 10. percben eldőlt az eredmény.

  Tipp: dubla esély félidő és végeredmény 2X/2X, szorzó @1.47>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 4 (szorzó 3.15)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App