Napi szelvény 2018 szeptember 23.

Napi szelvény 2018 szeptember 23.

A 2018 szeptember 23.-i napi szelvényre 3 mérkőzést készítettünk a holland és a német első osztályból, illetve egy meccs a 2. Bundesligából. Bízom benne, hogy nyerő szelvény lesz, de mint mindig azt ajánlom, hogy felelősségtudatosan fogadjatok!

A továbbiakban bemutatom a három tippet, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választás.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 23 (szorzó 2.93)

 

1. Tippek Feyenoord – Utrecht (12:15)

Feyenoord, a PSV és az Ajax eddig lazán vették az akadályokat a holland bajnokságban, ezért nem hinném, hogy Robin van Persie és csapatának nehezére esne nyerni, főleg, hogy mellette szól a hazai pálya is.
A házigazdák jó formában vannak, megnyertek az utolsó 4 meccsből 3-at, hazai pályán pedig mindkét meccset megnyerték.
Utrecht ellenben elég gyenge formában van, egyetlen győzelmet jegyzett az utolsó 5 meccs során, a 2 kiszállása során pedig csak egy pontot szerzett, illetve csúnyán kikapott a PSV-től (4-0).
Mihai Nesu volt csapata az utolsó 4 látogatása során a Stadion Feijenoord-ban egyetlen pontot sem szerzett, sőt minden alkalommal kikapott.

  Tipp: Feyenoord győz, szorzó @1.50>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Hamburg – Jahn Regensburg (13:30)

 

Hamburg messzemenően jobb csapat, jelenleg a 2. helyen áll, míg ellenfele csak a 15. helyen, ezenkívül mellette szól a hazai pálya is.
A jelenlegi idény eddigi 6 meccse során, Sakai és csapata 5 győzelmet jegyzett, így moráljuk is kiváló.
A másik oldalon Jahn Regensburg csapata padlón van, a jelenlegi idényben nem kevesebb mint 4 vereséget és egy döntetlent jegyzett.

  Tipp: Hamburg győz,, szorzó @1.60>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek Frankfurt – Leipzig (18:00)

 

Két olyan csapat fog párbajozni, akik támadó játékot játszanak, viszont szenvednek a védekezésben, ezért arra számítok, hogy hamar fogunk gólt látni.
A Frankfurt a jelenlegi idény 6 meccse során minden alkalommal gólt szerzett a 60. percig, tehát nagy eséllyel most is összejön nekik.
Leipzig egy pár meccsel többet játszott , mivel ez Európa Liga selejtezőiben is szerepelt, viszont ha az utolsó 5 meccsét nézzük, láthatjuk, hogy az első órában minden alkalommal gólt szerzett.
Az utolsó 4 egymás elleni találkozón legalább egy gól született már az első félidőben, tehát egyértelmű, hogy látványos meccset láthetunk ha ők ketten párbajoznak.

  Tipp: több mint 1,5 gól összesen a meccsen , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 23 (szorzó 2.93)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App