Napi szelvény 2018 szeptember 21.

Napi szelvény 2018 szeptember 21.

A Szeptember 21.-i napi szelvényre 3 tippet készítettünk, a meccseket a spanyol Primera Division, a török Super Liga és a Bundesliga 2. adja. Nagyon bízom abban, hogy ez a szelvény nyerő lesz.
Folytatva bemutatjuk a 3 mérkőzést valamint a választás okait amik a szeptember 21.-i szelvényt alkotják.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 21 (szorzó 3.00)

 

1. Tippek: Huesca – Real Sociedad (21:00 órától)

Az én véleményem szerint, nem lehet összehasonlítani a két csapatot, a Real Sociedad sokkal értékesebb mivel több jó képességű játékosa van és ezért elvárható egy élvezhető meccs a részükről.
Illarramendi és társainál olajozottan működött a támadás az eddigi szezonban, mind a 4 mérkőzésükön betaláltak, ráadásul nagyon gyorsan, már a találkozók első félidejében.
A Huesca a 4 találkozó alatt 12 gólt kapott, igaz ebből 4-et a Barcelonától, de gyakorlatilag mindegyik találkozón kaptak gólt a 70. percig.

  Tipp: Real Sociedad rúgott gólok 1.5 felett, szorzó @1.404>> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Bursaspor – Isztambul Basaksehir (19:00 órától)

A Basaksehir az esélyesebb ezen az összecsapáson, nehezen tudnám elhinni, hogy kikapjanak. Minden esetre nem számítok egy gólgazdag meccsre, mivel az ellenfél meglehetősen jól védekezik.
Adebayor és kollégái kétszer kaptak ki idén, a Burnleytől kétszeres hosszabítás után és a Kasimpasatól egy ráadásban kapott góllal. A többi 5 mérkőzésen 4-nél többet nem rúgtak.
A Bursaspor csak a bajnokságban érdekelt ahol 5 meccs van mögöttük siker nélkül és egyik mérkőzsen se esett több 3 gólnál.
Az elmúlt két szezonban, a 4 egymás elleni mérkőzés mindig az isztambuli csapat sikerével ért véget úgy, hogy mindegyik találkozón maximum 3 gól esett.

  Tipp: 2X és a rúgott gólok 4.5 alatt, , szorzó @1.53>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Sandhausen – FC Koln (18:30 órától).

A két csapat közti különbség jól látható a tabellán, annak ellenére, hogy 5 fordulón vannak túl, 13 hely választja el őket a Köln javára. Éppen ezért elvárható, hogy ők fognak többet támadni, mivel a feljutásért harcolnak.
A “Kecskék” megmutatták, hogy mire képesek támadásban, az idei szezonban. 6-ból 5 mérkőzésen minimum kétszer betaláltak, amelyből az első még az első félidőben született.
A Sandhausennek problémái vannak a védekezéssel, a 70. percig gólt kaptak 5-ből 3 meccsükön az idei szezonban. Emellett figyelembe kell venni azt is, hogy attól a Hamburgtól kaptak hármat akik ugyancsak megcélozták a feljutást épp mint jelenlegi ellenfelük.

  Tipp: FC Köln rúgott gólok 1.5 felett, , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 21 (szorzó 3.10)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App