Napi szelvény 2018 szeptember 20.

Napi szelvény 2018 szeptember 20.

A szeptember 20.-i napi szelvényre 3 tippet készítettünk amiknek az alapját az Európa Liga adja. Annak ellenére, hogy a meglepetések kupája, nagyon bízom ebben a szelvényben.
Folytatva bemutatjuk a 3 mérkőzést valamint a választás okait amik a szeptember 20.-i szelvényt alkotják.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 20 (szorzó 3.00)

 

1. Tippek RB Lipcse – Salzburg (21:00 órától)

 

Nem csak azért tartom esélyesebbnek a Lipcsét, mert egy erősebb bajnokságban szerepel, hanem mert értékesebb kerettel is rendelkezik. Mindezek mellett még a hazai pálya is előnyükre válik.
A német együttes 3 veretlen mérkőzéssel a háta mögött készül, mindegyiken minimum kétszer eredményes volt, ugyanezeket az eredményeket hozták a 6-ból 4 hazai meccsükön is a tavalyi kiírásban.
A Salzburgnak 4 kiszállása volt 2018-ban ebben a kupában, ebből egyet nyertek, de a többin is minimum 2 gólt szereztek.

  Tipp: 1X és 1.5 felett a rúgott gólok, szorzó @1.40 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Rapid Wien – Spartak Moszkva (18:55 órától)

 

A Rapid Wient ismerhetjük a FCSB elleni találkozóról, ahol megfigyelhettük, hogy a védekezésük elég szervezetlen tud lenni főleg ha egy komolyabb ellenféllel találkoznak.
Az osztrák csapat az utolsó 6 meccsén 5-en gólt kapott a 80. percig, egyetlen kivétel az újonc Wacker Innsbruck, akik a meccs hajrájában találtak be.
A Spartak Moszkva támadóiban minden kvalitás megvan, hogy minél hamarabb betaláljanak, ilyen lehet Hanni, Ze Luis vagy Luiz Adriano.
Az orosz együttes a 4 lejátszott meccsből 3-an minimum egyszer betalált a 80. percig az Európa Ligában még 2016-ban

  Tipp: Rúgott gólok száma 1,5 felett , szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Olympique Marseille – Eintracht Frankfurt (19:55 órától)

 

Az Olympique Marseille amellett, hogy egy tapasztaltabb edzővel rendelkezik, a játékos kerete is értékesebb. Elvárható, hogy a teltházas stadionjukban szép focit fognak bemutatni.
Rudi Garcia rendelkezésére állnak a támadásnál olyan elképesztő játékosok, mint Thauvin, N’Jie, Germain, Ocampos, Mitroglou vagy Payet akik bármelyik top klubban megállnák a helyüket.
A francia csapat támadósora elképesztő számokat produkál. Ebben az idényben az 5 lejátszott mérkőzésükön 14-szer voltak eredményesek és ezekből legalább egy a 60. perc előtt született.
Másik felől a Frankfurt szenved, az 5 lejátszott meccsükből 4-szer kikaptak úgy, hogy a 60ik percig betalált az ellenlábas.

  Tipp: Olempique Marseille megnyeri a meccset, szorzó @1.65>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 20 (szorzó 3.00)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App