Napi szelvény 2018 szeptember 19.

Napi szelvény 2018 szeptember 19.

A Szeptember 19.-i napi szelvényre 3 előrejelzést készítettünk amik természetesen a Bajnokok Ligája mérkőzéseken alapulnak. Hiszek és bízom benne, hogy ez a szelvény nyerő lesz.
Folytatva bemutatjuk a 3 mérkőzést valamint a választás okait amik a szeptember 19.-i szelvényt alkotják.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 19 (szorzó 2.96)

 

1. Tippek: Benfica – Bayern München (21:00 órától)

A Bayern München egy sokkal erősebb formáció, ahol megszokott a Bajnokok Ligája elődöntő vagy döntő szereplés, miközben a jelenlegi ellenfele legtöbbször nem éli túl a csoportküzdelmeket.
Müller és csapata tökéletesen kezdték az idényt, 5 győzelemmel, míg a BL tavalyi kiírásában idegenben kikaptak a PSGtől, a Real Madridtól de ugyancsak idegenben verték a Celticet, az Anderlechtet, a Besiktast és a Sevillát.
A Benfica mindegyik csoportmérkőzését kikapta az előző idényben, egyértelmű, hogy nem képvisel magas játékerőt.
Találkoztak még a 2016-os szezonban is, amikor a bajorok a hazai győzelem után közel álltak a liszaboni sikerhez is, de a házigazdák az utolsó negyedórában kiegyenlítettek.

  Tipp: Bayern München győzelem, szorzó @1.55 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Valencia – Juventus (21:00 órától)

 

A Juventus játékoskerete nem csak értékesebb de tapasztaltabbnak is számít európai viszonylatban, ezért egy jó meccsre számítok a Mestallaban.
A torinóiak támadói mind szupersztárok, Cristiano Ronaldo mellett megtaláljuk Dybalat, Mandzukicot, Douglas Costat vagy Cuadradot. Biztos vagyok benne, hogy bármelyikük képes eldönteni a mérkőzést.
Az Öreg Hölgy az idei szezonban mind a 4 mérkőzésen betalált legalább egyszer a 70.ik percig, csakúgy mint a tavalyi BL kiírásban az 5-ből 3 idegenbeli találkozójukon. Egyik kivétel épp a Camp Nouban történt a Barcelona ellen.
A Valenciának 4 találkozója volt idén, amelyen 3-an gólt kaptak a 70.ik percig, ezért nem tűnik jelentéktelennek a két csapat közti különbség.

  Tipp: Juventus rúgott gólok 0.5 felett, , szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Young Boys Bern – Manchester United (21:00 órától)

Úgy gondolom, hogy elég nagy különbség van a Manchester javára, de mindenképp szükségük van egy svájci győzelemre ha tovább akarnak jutni a csoportból.
Nem hiszem, hogy be kellene mutatni a vendégeket, ahol olyan világszintű játékosok vannak mint Pogba, Lukaku, Mata, Alexis Sanchez vagy Matic, ellentétben a hazaiakkal, ahol az egyetlen ismert név talán Hoarau, a 34 éves csatár.
Mourinho legénysége 5-ből 4-et megnyert, kivételt jelenhet a nagyon kemény összecsapás a Tottenham ellen, de ezt leszámítva úgy gondolom, hogy jelenleg bárkit meg tudnak verni.
A Young Boysnak a pótselejtezők során, nem sikerült hazai pályán megvernie a Dinamo Zágrábot, de az elmúlt években otthon kaptak ki a CSKA Moszkvától vagy a Borussia Monchengladbachtól is, akiket össze se lehet hasonlítani a jelenlegi ellenlábasukkal.

  Tipp: Manchester United nyeri valamelyik félidőt,, szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 19 (szorzó 2.96)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App