Napi szelvény 2018 szeptember 18.

Napi szelvény 2018 szeptember 18.

A szeptember 18.-i napi szelvényre 3 tippet készítettünk, mindegyik mérkőzést a Bajnokok Ligája keretén belül rendezik. Úgy gondolom, jó esély van arra, hogy ez a szelvény nyerő legyen mivel a csapatok eddig már formába lendültek.
Az alábbiakban következzen a 3 tipp és az okok amiért ezekre esett a választás.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 18 (szorzó 2.84)

 

1. Tippek: Inter Milan – Tottenham (18:55 órától)

Véleményem szerint, jelenleg az angol bajnokság az olasz fölött van, így a Tottenhamot erősebbnek tartom a jelenlegi ellenfelénél.
Kane és csapata 3 győzelemmel indította a szezont, ami után 2 vereség következett, de úgy gondolom, hogy egy ennyire értékes csapat nem kaphat ki zsínórban háromszor.
Az Inter Milan, egy nagyon szerény formával indult, mivel az első 4 mérkőzésükből egyet nyertek meg a Bologna ellen, ráadásul leszámítva a Torinót, náluknál gyengébb csapatoktól kaptak ki, mint például a Sassuolo vagy a Parma.

  Tipp: dupla-esély 2X, szorzó @1.40 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek: Schalke – FC Porto (21:00 órától)

Annak ellenére, hogy egy alacsonyabban rangsorolt bajnokságból érkezik mint az ellenfele, az FC Portot erősebb csapatnak vélem. Ez annak is köszönhető, hogy az elmúlt években gyakrabban szerepelt az európai porondon mint a német alakulat.
A “Sárkányok” kitűnő támadó játékot mutattak az eddigi szezonban, mind a 6 mérkőzésükön betaláltak a 80. percig, ráadásul ötször már az első félidőben eredményesek voltak.
Sergio Conceicaonak olyan kvalítású játékosok állnak rendelkezésére középen mint Hernani, Oliver Torres, Brahimi, Aboubakar vagy Marega akik közül bármelyikük gyorsan eldöntheti a mérkőzést.
A Schalke eddig egyáltalán nem volt magabiztos ami a védekezést illeti, kivéve a Kupában látottakat a gyengébb Schweinfurt ellen. A másik 3 mérkőzés mindegyikén 2-2 gólt kaptak már az első félidőben.

  Tipp: Rúgott gólok 1.5 felett, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: AS Monaco – Atletico Madrid (21:00 órától)

Mint Szuperkupa győztes és értékesebb csapat, mindenképp az Atletico Madrid számít favoritnak ezen a mérkőzésen.
Diego Simeone támadósorában olyan szupersztárok játszanak mint Diego Costa, Griezmann, Koke, Saul vagy Lemar, és biztos vagyok benne, hogy egy közülük hamar betalál.
A spanyolok ötből három mérkőzésen a 70. percig betaláltak kettőt ezek közül a Real Madriddal és a Valenciával játszodtak.
A Monaco láthatóan szenved a védekezéssel, az elmúlt hat mérkőzésből öten gólt kaptak ebben a szezonban, igaz, hogy a Nantes és a Toulouse a 70. perc után találtak be de még így is jóval gyengébb játékerőt képviselnek mint az elkövetkező ellenfelük.

  Tipp: dupla-esély 2X, szorzó @1.45>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 18 (szorzó 2.84)

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App