Napi szelvény 2018 szeptember 16.

Napi szelvény 2018 szeptember 16.

A 2018 szeptember 16.-i szelvényre egy 3-as szorzójú, három focimérkőzésből álló összeállítást készítettem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 16 (szorzó 3.20)

 

1. Tippek Nantes – Reims (15:00)

Nantes egy erősebb csapat mint ellenfele, ezért favorit a fogadóirodák szerint.
A házigazdáknak a moráljuk is kiváló az előző fordulóban jegyzett győzelem után, amikor 2-3-ra győztek a Strasbourg otthonában.
A szelvény biztonsága érdekében arra fogok tippelni, hogy Nantes minimum egy pontot szerez, tekintve azt is, hogy hazai pályán játszik.

  Tipp: 1X, szorzó @1.25 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Juventus – Sassuolo (15:00)

Juventus messzemenően a legjobb olasz csapat jelenleg, aki ebben az idényben csak győzelmeket jegyzett, sorra verte a Chievo Verona, Lazio és Parma csapatait, akik ellen 7 gólt szerzett összesen.
A másik oldalon, Sassuolo szintén veretlen a Serie A-ban, az eddigi 3 forduló során legyőzte az Inter Milan-t és Genoa-t, illetve leikszelt a Cagliarival, összesen 8 gólt rúgott.
Tekintve, hogy két nagyon támadó csapat fog ma találkozni, csakis egy látványos meccsre számíthatunk, ahol remélhetőleg a gólok hozzák majd a nyereséget.

  Tipp: gól mindkét félidőben, szorzó @1.44>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek Sevilla – Getafe (20:45)

Sevilla a találkozó favoritja, ahogyan várható is volt, mivel erősebb és értékesebb csapat mint ellenfele, ugyanakkor hazai pályán is játszik, ahol a szurkolók is fontos szerepet játszanak.
Az andalúzok az előző fordulóban kikaptak a rivális Real Betis otthonában 1-0-ra, ez a vereség volt az első 5 veretelen meccs után.
Az előző fordulóban jegyzett vereség után arra számítok, hogy Sevilla mindent megtesz, hogy győzzőn, tekintve, hogy ellenfele is könnyen legyőzhető.

  Tipp: a házigazdák (Sevilla )nyernek,, szorzó @1.70>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 16 (szorzó 3.20)

 

Szelvény megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App