Napi szelvény 2018 szeptember 11.

Napi szelvény 2018 szeptember 11.

A 2018 szeptember 11.-i napi szelvényre 3 mérkőzést választottam a svéd másodosztályból, illetve az UEFA Nemzetek Ligájából. Úgy gondolom, nagy eséllyel nyerő szelvény lesz. A továbbiakban bemutatom a 3 tippet és az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 szeptember 11 (szorzó 4.01)

 

1. Tippek Falkenbergs – Landskrona (18:30)

Falkenbergs jóval erősebb mint ellenfele, 12 helyezéssel van előbbre a ranglistán, ugyanakkor saját pályán is fog fellépni.
A házigazdák kiváló formában vannak, zsinórban 4 győzelmet jegyeztek, így a játékosok morálja nagyon jó.
Landskrona leikszelt az utolsó meccsén, a találkozó vége felé volt szerencséje kiegyenlíteni, de zelőtt zsinórban 5 vereséget jegyzett, tehát elég szerény csapat.
Az odavágón, ls egyben az egyetlen eddigi egymás elleni találkozón is Falkenbergs nyert, én úgy gondolom most is lazán megteheti.

  Tipp: Falkenbergs győz , szorzó @1.55 >> katt ide és fogadj

 

2. Tippek Moldova – Fehérorsozország (20:45)

A házigazdák nagyon gyengén indították az UEFA Nemzetek Ligája tornát, az első meccsen 4-0-ra kikaptak Luxemburgtól, most arra számítok, hogy támadni fognak, de a vendégcsapat szintén ezt fogja csinálni, mivel ők az első meccsen nyertek és szükségük van egy győzelemr, hogy megszerezzék a csoportban az első helyet.
Moldova padlón volt védekezés szempontjából tekintve, hogy 4 gólt kapott a luxemburgi válogatottól, az utolsó 5 hazai meccse során pedig 4 alkalommal minimum 2 gól született.
Fehéroroszország zsinórban 4 olyan mérkőzésen van túl, ahol meccsenként legalább 2 gól született, tehát nem az fajta csapat aki bezárkózna a védekezésbe

  Tipp: összesen több mint 1,5 gól, szorzó @1.40>> katt ide és fogadj

 

3. Tippek Spanyolország – Horvátország (20:45)

Annak ellenére, hogy a házigazdák a VB-ezüstérmeseket fogadják, úgy gondolom mégis ők maradnak a favoritok, mivel keretük értékesebb, ezenkívül hazai pályán lépnek fel.
Spanyolország az utóbi 5 meccsén gólt szerzett a 70. percig, és tekintve a csatárait, nehezemre esik elhinni, hogy most ne tenné meg.
Horvátország gólt kapott az előző 5 párbaja során, és minden alkalommal kapott legalább egy gólt a 70. percig.
A 2016-os Európai Bajnokságon találkoztak utoljára, akkor az ibériaiak már a 7. percben gól szereztek.

  Tipp: Spanyolország több mint 1,5 gól,  szorzó @1.85>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény szeptember 11 (szorzó 4.01)

Szelvény megtétele