Napi szelvény 2018 október 9.

Napi szelvény 2018 október 9.

Az alábiakban találjátok a 2018 október 9.-i napi szelvényt. A mai ajánlat elég gynege volt, de sikerült kiválasztanom 3 olyan tippet, ami remélhetőleg nyereséget hoz majd. Muszáj volt az indonéz, illetve az angol alsőbb osztályokból válogatnom, de olyan tippeket néztem ki, melyek elméletben nagy eséllyel bojönnek majd, így bízom az ajánlott szelvényben.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 9 (szorzó 2.62)

1. Tippek: Persib Bandung – Madura United (13:30)

Az indonéz bajnokság éllovasának, Persib Bandung-nak esélye van 6 pontra elhúzni a követőitől. Az ellenfél nem épp a legkézenfekvőbb, jelenlegi formájuknak, illetve a hazai pályának köszönhetően a következő a tippem: dupla esély 1X.
A Persib Bandung az utolsó 7 fordulóban 6 győzelmet jegyzett, ő a legjobb formában levő csapat Indonéziában. Saját pályán zsinórban 5 győzelmet jegyzett. Övé a bajnokság legjobb védekezése is, így minden esélyük megvan első helyen végezni az idény végén. Saját szurkolói előtt a Bandung egyetlen meccset veszített el az eddigi 11-ből, 0-1-re, azt is egy balszerencsén öngól miatt.
A Madura United teljesen ellentétes formában van, két vereséget szenvedett az elmúlt 2 forduló során. Idegenben sem boldogulnak valami jól, 12 meccs során csak 2 győzelmet jegyeztek. Gólarányuk negatív, 8:19, és mivel most a legjobb védekezés ellen játszanak, minden bizonnyal nehéz lesz majd gólhelyzeteket produkálni.

  Tipp: dupla esély 1X, szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: Gainsborough – Basford (20:45)

Ez a találkozó a Northern Premier League (Anglia) része. Annak ellenére, hogy jelenleg csak a 9. helyen áll, a Gainsborough csak 9 meccset játszott, így nem áll messze a play-off helyektől. A másik oldalon, a Basford a 3. helyen áll, de már 13 meccset játszott. Én a házigazdák jó teljesítményére tippelek, akik nem hinném, hogy elveszítenék a 3 pontot.
A Gainsborough saját pályán eddig tökéletesen teljesített, zsinórban 4 győzelmet jegyzett, 10 gólt szerzett és csak 3-at kapott. A másik oldalon, a Basford egyetlen sikert jegyzett az eddigi kiszállásai során, 4-1-re nyert a Marine otthonában. Ez idő alatt 10 gólt kapott, ha pontot akar szerezni, nagyon figyelmesnek kell lennie a védekezésben.

  Tipp: dupla esély 1X, szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Whitby – Warrington (20:45)

Az utolsó tipp szintén a Northern Premier League-ből való. Warrington csak egy pontra van lemaradva az éllovastól, és tekintve, hogy 2 meccsel kevesebbet játszott, a vendégcsapat lazán át is veheti a vezetést a meccs végére. A Whitby otthonába látogat, aki a középmezőnyben helyezkedik el, de jelenleg gyenge formában van. Az én tippem erre a meccsre X2.
A Whitby-nek sikerült megszakítania a 4 egymás utáni vereség-szériáját, miután legyőzte a Bamber Bridge-t, aki a 14. helyen áll. Annak ellenére, hogy saját pályán játszik, a Whitby játéka nem következetes, 6 hazai meccs során 3 győzelmet és 3 vereséget jegyzett, gólaránya is elég gyenge – 6:6.
A Warrington ellenben jól játszik hazai pályán, ahol 4 meccs óta veretlen. Mi több, ebből 3 alkalommal győzőtt. Idegenben gólaránya 10:1, így azt mondhatjuk, hogy a Warrington egy nagyon kiegyensúlyozott csapat és favorit ebben a fordulóban. Az előző idényben a Warrington saját pályán 2-1-re legyőzte a Whitby-t majd idegenben 2-2-re leikszeltek.

  Tipp: dupla esély X2,  szorzó @1.25>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 9 (szorzó 2.62)

Szelvény megtétele