Napi szelvény 2018 október 8.

Napi szelvény 2018 október 8.

Az alábbiakban találjátok a 2018 október 8.-i napi szelvényt alkotó 3 tippet, illetve az indokokat amiért ezekre esett a választásom.

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2018 október 8 (szorzó 2.72)

1. Tippek: FC Koln – Duisburg (20:30)

A német másodosztályban egy kiegyensúlyozatlan meccset láthatunk, legalábbis első látásra annak tűnik. Az éllovas FC Koln az utolsó helyezett, Duisburg látogatását fogadja, akinek 8 forduló után csak 2 pontja van. A Koln győzelmére fogadok, úgy gondolom, képesek nyerni, illetve minimum 2 gólt szerezni.
Koln kiváló időszakot él meg, az utóbbi 6 forduló során 5 győzelmet jegyeztek. 2 pont előnyük van a ranglistán, és egy meccsel kevesebbet is játszodtak, így egy győzelem során 5 pontra tudnának elhúzni. Kölné szintén a legjobb támadóvonal is a Bundesliga 2-ben, az utolsó 6 meccsükön minden alkalommal legalább 2 gólt szereztek, összesen 18-at.
A másik oldalon a Duisburg az utolsó 4 meccsén minden alkalommal legalább 2 gólt kapott. Idegenben, az első forduló kivételável, minden alkalommal 2-2 gólt kapott. A keretek közti különbség, a jelenlegi formájuk és a saját pálya adta előny miatt úgy gondolom, az FC Koln fog győzni, és legalább 2 gólt fog szerezni.

  Tipp: 1 (FC. Koln) & több mint 1.5 gól, szorzó @1.55>> katt ide és fogadj

 

 

2. Tippek: Zaragoza – Osasuna (21:00)

Két középmezőnyben elhelyezkedő csapat találkozik a spanyol másodosztályban egy olyan meccs keretén belül, ami elég kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Én egy kombinált tippetválasztottam, pontosabban: 1X ás kevesebb mint 4.5 gól.
Első sorban nem hinném, hogy Zaragoza veszítene saját pályán. Az Osasuna az egyetlen csapat a La Liga 2-ből, aki az eddigi 3 kiszállása során egy gólt sem szerzett, és a házigazdák nem állnak rosszul a védekezésben, hazai pályán 3 meccs alatt 4 gólt kaptak. Az előző idényben a Zaragoza 4 pontot szerzett az Osasuna ellene oda-visszavágó során (döntetlen otthon és győzelem idegenben). Egyértelmű, hogy az Osasuna jobban játszik saját pályán, és nehézségekbe ütközik idegenben.
Ami a gólokat illeti, ne számítsunk látványosságra. Mint mondtam, az Osasuna az eddigi 3 kiszállása során egyetlen gólt sem szerzett, míg a Zaragoza sem tündököl a támadásban, saját pályán összesen csak 3 gólt szerzett. Az Osasuna viszonylag jól védekezik, övé az 5. legjobb védekezés a La Liga 2-ben.

  Tipp: 1X & kevesebb mint 4.5 gól, szorzó @1.30>> katt ide és fogadj

 

 

3. Tippek: Sigma Olomouc U21 – Slovacko U21 ( 13:00)

Az utolsó tipp a fiatal cseh bajnokságból érkezik. Sigma Olomouc és Slovacko szerintem egy látványos meccset fognak produkáln, a Sigma Olomouc átlagban 5,1 gólt szokott szerezni, míg a 3.9-et.
Az Olomouc eddigi 10 meccse során minden alkalommal több mint 2.5 gól született, mi több, 9-szer több mint 3.5. A másik oldalon, a Slovacko U21 10 meccséből 9 minimum 3 találattal zárult. Ami a kiszállásait illeti, minden alkalommal több mint 3.5 gól született.
Ebben az idénybne az első egymás elleni meccs végeredménye 3-2 lett. Az előző idényben a csapatok 3 alkalommal találkoztak, és mindig látványos meccseknek lehettünk tanúi, ahol legalább 4 gól született (3-1, 4-2 és 5-0 a Slovacko U21 javára).

  Tipp: több mint 2.5 gól,  szorzó @1.35>> katt ide és fogadj

 

Napi szelvény  2018 október 8 (szorzó 2.72)

Szelvény megtétele